1 1 1160x823

Шановні захисники та захисниці незалежної України!

Прийміть щирі вітання з великим державним святом, яке покликане вшанувати всіх тих героїв та героїнь, які зараз мужньо захищають нашу рідну Батьківщину від ворогів.

Це свято спадкоємності героїчних традицій нашого народу. Своєю відданістю, демонструючи зразки мужності і відваги в бою, наші воїни щоденно доводять, що є достойними нащадками українського козацтва. У цей особливий для нас день ми відзначаємо і свято Пресвятої Покрови, яка споконвіку була захисницею наших воїнів. Єдине релігійне свято, яке є одночасно національно-патріотичним та державним. У сьогоднішніх нелегких обставинах життя українського народу ми просимо Пресвятої Владичиці її Покрову над нами.

Цей день для нас символізує незламність українського народу, його високу духовність, вірність військовим традиціям і повагу до ветеранів Другої світової війни, наших предків козаків, які виборювали право на незалежність.

Цього року вся Україна вперше зупиниться у хвилині мовчання вшановуючи пам'ять своїх полеглих героїв.

Висловлюємо всім захисникам та захисницям України глибоку вдячність за мужність, звитягу та героїзм в ім’я миру і майбутнього наступних поколінь.

Бажаємо всім захисникам і захисницям незламної волі, надійного родинного тилу, міцного здоров’я, щоб на шляху до нашої Перемоги супутниками вам були сила, високий професіоналізм, мужність, витримка та впевненість!

Голова ФПУ                                                               Григорій Осовий