1151
У Закарпатті відбулося навчання школи профспілкової молоді державних установ "Сила солідарності" за українсько-шведським проєктом " Розширення прав і можливостей молодих працівників профспілкового руху України".
У програмі навчання було обговорення тем: "Профспілкова солідарність і чому це так важливо", "Особливості соціального діалогу в країнах Європейського союзу", "Нормативно- правове регулювання колективно- договірної роботи", "Основи колдоговірної роботи: ділова гра" та багатьох інших.
Під час розгляду питання "Попередження трудових спорів в колективі" з важливою інформацією учасників навчання ознайомили начальник відділення НСПП в Закарпатській області Роман Котляров та заступниця начальника відділення Ольга Воловар.
За підсумками навчання його учасники отримали нові знання, великий обсяг корисної інформації, новий досвід комунікації в команді, мали цікаві тренінги, їм вручили сертифікати. А ще було багато емоцій і вражень та нових друзів.
Голова ЗакарпатськоЇ обласної профспілкової організації працівників держустанов Діана Гондорчин висловлює вдячність Профспілці працівників державних установ України (голова - Юрій Піжук) та Профспілці державних службовців Швеції Fackförbundet St за організацію та проведення навчання саме в Закарпатті.
Молодь в Профспілці - це завжди потужна та дієва команда, яка налаштована на розвиток та вдосконалення!
 
На фото:
під час навчання школи профспілкової молоді державних установ " Сила солідарності" за українсько- шведським проєктом у Закарпатті
Сергій Баранчиков,
пресцентр Закарпатської облпрофради