Вручення нагород ветеранам

 

          За сприяння Запорізької обласної ради професійних спілок, Вознесенівською районною радою ветеранів м. Запоріжжя 05 грудня поточного року у приміщенні Будинку профспілок проведені урочисті збори з нагоди Дня волонтерів.

          У зборах взяли участь понад 60 ветеранів профспілкового руху, які у цей складний для країни час ведуть активну волонтерську роботу, докладають великих зусиль до надання всілякої можливої допомоги військовослужбовцям, що обороняють Україну.

DSCN0034

          У зборах приймали участь Євген ВЕРБОЩУК, голова районної адміністрації Запорізької міської ради по Вознесенівському району, Тамара БЕЛЕСКОВА, виконуюча обов’язки Голови Запорізької обласної ради професійних спілок, Іван КОСТЕНКО, голова Запорізької міської організації ветеранів та Алла ПІДГАЙНА, голова Вознесенівської районної  організації ветеранів м. Запоріжжя.

          Для учасників зборів, в подяку за проводжувану ними активну волонтерську роботу, заслуженим хором „Калина” і ветеранами – аматорами був даний вітальний концерт та найбільше активним волонтерам вручені грамоти, подяки і подарунки.

DSCN0027

Запорізька обласна рада профспілок