Вручення грамот і подяк

7 грудня голова обласної організації Профспілки працівників державних установ Ніна Гушпіт разом з міським головою Івано-Франківська Русланом Марцінківим, народним депутатом України Оксаною Савчук та представниками місцевої підшефної військової частини взяла участь у привітанні працівників міської ради, де діє одна із найбільших  первинних профорганізацій, з їх професійним святом.

 

Тут низка працівників виконавчих органів міської ради були відзначені за сумлінну працю грамотами  та подякам міського голови і обласного комітету Профспілки.

          Під час свого вітального слова Ніна Никифорівна подякувала за працю в умовах воєнного стану, значну матеріальну, фінансову та технічну допомогу Збройним силам, військовослужбовцям та їх родинам, внутрішньо переміщеним особам, побажала усім присутнім міцного здоров’я, добра, миру і перемоги на ворогом.

Ніна Гушпіт

          Водночас вона відзначила ефективність та  результативність  Меморандуму про співпрацю щодо захисту соціально-економічних прав та  інтересів працівників територіальних громад області, укладеного між обласним комітетом Профспілки і регіональним відділенням Асоціації міст України, яке очолює Руслан Марцінків.

На світлинах:  

- вручення грамот та подяк міського голови і обласного комітету Профспілки;   

 - учасниці зібрання у своє професійне свято підтримують нещодавно започаткований Всесвітній день української хустки.          

Джерело: http://www.rpo.if.ua/index.php?act=page&id=2973 

Учасники зібрання

         Рада профспілок Івано-Франківської області