IMG 20231208 120119

Федерацією профспілок Рівненської області з ініціативи Петра ДАВИДЮКА, голови обласної організації профспілки працівників культури започатковано новий формат спілкування зі спілчанами та роботодавцями безпосередньо у громадах.

8 грудня, було здійснено перший виїзд профспілчан області у Привільненську об’єднану територіальну громаду Рівненської області.

Микола Шершун, голова Федерації профспілок області та Петро Давидюк, голова обласної організації профспілки працівників культури зустрілися з профактивом громади, обговорили нагальні питання, що турбують спілчан. Зокрема, укладення Колективних договорів в умовах воєнного стану, зміни та доповнення до них. Ведення соціального діалогу, пошуки компромісних рішень тощо.

Участь у зустрічі взяв Юрій МОМОТЮК, голова Привільненської обєднаної територіальної громади. Він підтримав профспілкову ініціативу та запевнив спілчан і профактив громади у тому, що починання матимуть його всебічну підтримку.

Микола ШЕРШУН, голова ФПО, розповів профспілчанам про роботу Федерації профспілок області, її Гуманітарного штабу, зазначивши, що від початку повномаштабного вторгнення росії в Україну, спільними зусиллями профспілчан області зібрано вже близько 50 млн.грн., на допомогу ЗСУ, територіальній обороні та вимушеним переселенцям. За його словами, усі спілчани об’єдналися, у цей важкий час, щоб разом робити більше.

IMG 20231208 120330

Микола Шершун, високо відзначив працю Юрія МОМОТЮКА, голови Привільненської ОТГ, спрямовану на досягнення взаєморозуміння з профспілкою. Подякував за сприяння у розвитку соціального діалогу і партнерства з профспілковою організацією та вручив йому профспілкову нагороду Федерації профспілок України – Почесний знак «За розвиток соціального партнерства». (на фото)

  • Юрій Вікторович – справжній лідер, потужний керівник, який турбується про людину праці, підтримує профспілкові цінності. - наголосив голова ФПО.

Петро ДАВИДЮК теж високо оцінив співпрацю з керівництвом громади в розбудові профспілкового руху, всебічну підтримку працівників культури. На завершення виступу голова обласної організації профспілки працівників культури відзначив профспілкових активістів та переможницю обласного конкурсу серед бібліотекарів Оксану Івчук.

IMG 20231208 120745

Профінформ ФПО