23.12.23

22 грудня п.р. відбулося розширене засідання Президії Миколаївської обласної ради профспілок. Засідання Президії відкрила голова облпрофради Любов Онищенко.

На засіданні Президії було розглянуто питання «Про план основних заходів Миколаївської обласної ради профспілок на 2024 рік».

Продемонстровано слайд-фільм заходів, проведених облпрофрадою у 2023 році. План основних заходів на 2024 рік затверджено одноголосно.

23.12.203

Також було розглянуто питання «Про проект бюджету Миколаївської облпрофради на 2024 рік». Про планові фінансові показники на 2024 рік доповіла завідувачка фінансового відділу – головний бухгалтер облпрофради Лілія Кушнір. Члени Президії одноголосно підтримали проект бюджету Миколаївської облпрофради на 2024 рік.

По всіх питаннях прийнято відповідні постанови.

Наприкінці засідання Президії, підводячи підсумки року що минає, голова обласної ради профспілок Любов Онищенко подякувала всім присутнім за активну роботу, підтримку та тісну співпрацю членських профорганізацій з обласною радою профспілок, а також привітала з наступаючими Новорічними святами та побажала здоров’я, успіхів у праці, впевненості у майбутньому та Перемоги!

23.12.2023

Миколаївська обласна рада профспілок