ЖКГ

Перемога над ненависним ворогом стала сьогодні справою кожного українця. Не залишаються осторонь  й профспілки Дніпропетровщини. Як ми вже неодноразово розповідали, Обласне об’єднання профспілок та його членські організації надають нашим воїнам всебічну матеріальну та фінансову  допомогу, взяли шефство над окремими військовими частинами.

       Серед них і військовий шпиталь, якому профспілки допомагають вже багато років. Свого часу його опікала жіноча рада облпрофоб’єднання. Особливо збільшилась увага до цього закладу після 2014 р.

       Ось і в ці передноворічні дні  обласна організація профспілки працівників ЖКГ, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення (голова - Анастасія Демідова) закупила та відправила для наших поранених воїнів, що лікуються зараз у  шпиталі,  400 подарункових святкових наборів на суму понад 129 тис. грн. А перед цим профспілка виділила значні кошти на придбання дуже необхідного  для проведення операцій медичного обладнання.

        Керівництво  медичного закладу подякувало профспілці за надану допомогу. За словами  представниці шпиталю,  лейтенанта медслужби  І.,   «надані профспілкою смаколики  нагадають нашим хлопцям про домівку та родинне тепло».  Сьогодні поранені воїни оточені  великою увагою, дуже багато допомагають волонтери, серед яких й профспілки. Крім комунальників (особливо відзначають серед них  колектив КП «Теплоенерго», директор – Андрій Клименко, голова профкому – Володимир Переволосянський), часто бувають  у шпиталі (й не з пустими руками) також представники  інших  профспілок.  Останнім часом  було значно поліпшено умови  перебування та лікувальну базу. Велика увага приділяється медиками та шефами також психологічній підтримці  поранених, для них проводяться різноманітні культмасові заходи. Все це допомагає швидшому відновленню  воїнів та поверненню їх у стрій.

      Разом – до Перемоги!

                                    Прес-центр Дніпропетровського облпрофобєднання

http://www.doop.dp.ua/news/1090-novorichni-podarunki-nashim-vojinam