2623
У Закарпатській облпрофраді відбулася робоча зустріч голови обласної ради профспілок Івана Зелінського та голови Закарпатської обласної організації ВФСТ "Колос" Василя Хмельницького.
Василь Хмельницький поінформував керівника профспілок нашого краю про пріоритетні напрямки роботи товариства, й зокрема, про розвиток і перспективи окремих видів спорту: футболу, боксу, важкої атлетики, фрістайлу, лижних перегонів та інших, діяльність ОДЮСШ "Колос", УСБ "Закарпаття" тощо. Високі спортивні результати юних спортсменів запезпечують кваліфіковані тренери.
Під час зустрічі обговорено питання розвитку масового спорту, проведення спартакіад і змагань з окремих видів спорту. Закарпатською обласною організацією ВФСТ "Колос" в області проводяться всеукраїнські спартакіади і турніри сільських спортсменів з різних видів спорту, обласні змагання школярів навчальних закладів, територіальних громад, інші заходи.
Як підкреслив Іван Зелінський, при проведенні всеукраїнських і обласних змагань з окремих видів гостро відчувається нестача кваліфікованих суддів з ряду видів спорту.
У зв'язку з цим Закарпатська облпрофрада звернулася з листом до Департаменту освіти і науки, молоді і спорту ОВА: за участі фізкультурно - спортивних товариств, федерацій з видів спорту, фахівців з фізкультури та спорту в містах і районах, територіальних громадах, ДЮСШ розглянути питання організації і проведення навчання суддів з основних видів спорту.
На фото: під час зустрічі - (праворуч) голова Закарпатської облпрофради Іван Зелінський та голова Закарпатської обласної організації ВФСТ "Колос" Василь Хмельницький.
Сергій Баранчиков,
пресцентр Закарпатської облпрофради