Засідання ОТСЕР 2

Після тривалої перерви, викликаної передусім повномасштабним вторгненням росії в Україну, 1 березня 2024 р. відбулося засідання Обласної тристоронньої соціально-економічної ради.

 

На засіданні затверджені оновлений склад Ради та її Секретаріату, схвалено Регламент цього постійно діючого дорадчого, консультативного та узгоджувального органу, до якого входять представники виконавчої влади, територіального профоб’єднання та об’єднання організацій роботодавців Чернівецької області.

Засідання ОТСЕР початкова

У виступах першого заступника голови обласної державної адміністрації (обласної військової адміністрації) Альони Атаманюк, голови Федерації роботодавців Чернівецької області Миколи Бузинського, голови облпрофради Володимира Барабаха, заступника голови обласної ради Михайла Павлюка наголошено на необхідність посилення, особливо за складних умов воєнного стану, соціального діалогу між владою, профспілками та роботодавцями.

Засідання ОТСЕР 8

Досягнуто домовленості щодо невідкладної підготовки Територіальної угоди про регулювання основних принципів і норм реалізації соціально-економічної політики і трудових відносин у Чернівецькій області.

Засідання ОТСЕР 4

Засідання ОТСЕР 9

Засідання ОТСЕР 1а

Михайло Лєньков,

завідувач відділом з питань

соціально-економічного захисту

Чернівецької облпрофради