430464190 36052369263080324 

У Будинку профспілок у Києві 5-6 березня ц.р. відбулася робоча зустріч українських профспілок із проєктним координатором і представниками Об 'єднаної федерація данських робітників 3F в форматі відеоконференції.

 

Коментуючи цю зустріч голова Профспілки працівників агропромислового комплексу України Світлана Самосуд повідомила, що з української сторони у зустрічі взяли участь керівники семи всеукраїнських профспілок працівників: агропромислового комплексу, атомників, будівельників, енергетиків, житлово-комунального господарства, металургів, моряків.

Метою зустрічі було обговорення основних викликів та перешкод ведення соціального діалогу на галузевому рівні та можливості їх подолання.

Особливу увагу було приділено просуванню інклюзивного ринку праці для ВПО, ветеранів, щодо спільної діяльності з місцевими органами влади з психологічної та фізичної реабілітації працюючих, де ідуть бойові дії та обстріли російськими військами. Питання розмінування територій, де точилися бої.

Учасники окреслили роль, вплив та місце профспілок у питаннях відновлення  соціального діалогу між владою і профспілками. Було цікаво послухати різні  думку від колег профспілковців.

 Пресцентр ФПУ