4115
В м. Ужгороді підписано Меморандум про співпрацю між Закарпатською обласною військовою адміністрацією та Закарпатською обласною радою професійних спілок.
Метою цього Меморандуму є співпраця і консолідація зусиль Сторін, спрямованих на захист соціальних, економічних і трудових прав та свобод членів професійних спілок, інших працівників, а також сприяння дотриманню таких прав і свобод у своїй діяльності посадовими і службовими особами місцевих органів державної виконавчої влади.
Предмет Меморандуму - спільна діяльність Сторін задля досягнення мети Меморандуму, що здійснюється у формі підготовки та реалізації спільних заходів, проєктів і програм.
Меморандум підписали голова Закарпатської обласної військової адміністрації Віктор Микита і голова Закарпатської обласної ради профспілок Іван Зелінський.
Сторони домовились докласти максимум зусиль для виконання зобов'язань, передбачених спільним документом.
Під час підписання Меморандуму Іван Зелінський вручив Віктору Микиті Почесний Знак Федерації профспілок України "За розвиток соціального партнерства", яким за поданням Закарпатської облпрофради його нагороджено за особистий внесок у розвиток соціального діалогу у нашому краї.
4116
Очільник області подякував лідеру профспілок за отриману нагороду.
На фото: під час підписання Віктором Микитою та Іваном Зелінським Меморандуму про співпрацю між Закарпатською обласною військовою адміністрацією та Закарпатською обласною радою професійних спілок
 
4112
Сергій Баранчиков,
пресцентр Закарпатської облпрофради