DSC 0026

        

26 листопада 2015 року в приміщенні актового залу Тернопільського національного педагогічного університету відбулася ХХVІ обласна міжспілкова звітно-виборна конференція.

 

         У її роботі взяли участь голова Федерації профспілок України Григорій Осовий, перший заступник голови обласної державної адміністрації Іван Крисак, заступник Тернопільського міського голови Леонід Бицюра.

 

DSC 0047

 

         У звітній доповіді ради Профоб’єднання, з якою виступив голова Андрій Присяжний, проаналізований стан виконання Програми дій профспілок за попередній п’ятирічний період, визначені пріоритетні напрямки діяльності профспілок на майбутнє.

 

DSC 0062

 

         В обговоренні доповіді делегати конференції акцентували увагу на соціально-трудових проблемах галузей та окремих трудових колективів.

         У своєму виступі голова ФПУ Григорій Осовий охарактеризував стан соціального діалогу на національному рівні, розповів про роботу Федерації над проектом Трудового кодексу, надав вичерпну інформацію на пропозиції та запитання учасників зібрання.

 

DSC 0094

        

За результатами обговорення делегати визнали роботу ради Профоб’єднання задовільною, а її головою на наступних п’ять років обрали Андрія Присяжного.

 

DSC 0096

 

Тернопіль