2014-12-30-1336

 

 

 

На адресу Голови Федерації профспілок України  Г.Осового  надійшло  звернення Голови Організації інвалідів Чорнобилю В.Дмитрієнка, в якому він щиро дякує колектив санаторію «Поляна»:

«…Не всякий, навіть самий розрекламований санаторій, може похвастати такими лікарями і такими медсестрами. Завжди уважні, завжди і всім як рідні. Взагалі, кваліфікація медперсоналу середньої ланки - це одвічна проблема нашої охорони здоров'я. Але в "Поляни" цієї проблеми немає. Медсестри тут і професійні, і уважні. Тут зібрана команда справжніх професіоналів і справжніх людей.

Вибираючи санаторій, люди, звичайно, думають і про харчування. Скажу відразу, годують в "Поляни" добре, і, головне, завжди є можливість вибрати декілька блюд з дієтичного столу, за цим стежить лікар дієтолог. Результат зусиль лікаря, також як і старань кухарів, ми бачили щодня на нашому столі. Офіціанти в їдальні - тактовні, доброзичливі.

А ще "Поляна" - це завжди чисті номери.

Тут працює ціла команда професіоналів - від прибиральниць до лікарів - працюють над тим, щоб ми всі були здорові.

Це, перш за все, заслуга Любові Іванівни Бурак. За порівняно короткий термін свого перебування на посту директора санаторію, вона зуміла організувати роботу всього колективу. Відрадно, що колектив під її керівництвом не зупиняється на досягнутих результатах, приймає заходи для поліпшення комфортності перебування відпочивальників. Щиро дякую Вам.»

Прес-центр ФПУ

 

IMG 0854

IMG 0859

20