50 років життя - 50 кроків у майбуття

DSCN9120 - копия         В листопаді 2013 року Криворізькому державному комерційно-економічному технікуму виповнилося 50 років з дня заснування.      За ці роки для   торгівлі, ресторанного та готельного господарств підготовлено близько 20 тисяч кваліфікованих спеціалістів.        13 років технікум очолює енергійна, мудра, чуйна людина, професіонал   Резниченко Наталія Михайлівна, яка завжди крокує в ногу із часом. Педагогічний колектив технікуму – це викладачі високої кваліфікації, віддані своїй справі люди.         Конструктивний..

С праздником, металлурги и горняки!

Пресс-конференция. ГМК - проблемы и пути их решения   21 июля украинские металлурги и горняки отмечают свой профессиональный праздник. Во всех промышленных городах Украины в эти дни проходят праздничные мероприятия, посвященные людям, жизнь которых неразрывно связана с рудой и металлом. Начало празднику было положено в Днепропетровске торжественным собранием, участниками которого стали 800 представителей предприятий ГМК со всей Украины. Во Дворце культуры «Металлург» ОАО "Интерпайп-НТЗ" Профсоюз металлургов..
Архiв
<< < Червень 2017 > >>