Вітання працівникам Прес-центру ФПУ з нагоди Дня журналіста

journalist-day-postcard   Щирі привітання з нагоди професійного свята – Дня журналіста України Прес-центр апарату ФПУ отримав від своїх колег з провідних ЗМІ та колег з членських організацій ФПУ, зокрема: - Сергія Баранчикова, завідувача відділу організаційно-гуманітарної роботи Закарпатської облпрофради, члена Національної Спілки журналістів України; - Віктора Ковриги, завідувача Прес-центром Дніпропетровського обласного об'єднання профспілок; - А.В. Ялового, - Голови Дніпропетровського обкому профспілки працівників культури; - С,Д.Журило, м. Черкаси, видання «Вечірні Черкаси» - Інни..

Про проекти постанов Кабінету Міністрів України

72074608     Пропонуємо ознайомитися з Витягом з Протоколу № 36 засідання Кабінету Міністрів України від 24 травня 2017 року (додається)   Прес-центр ФПУ

«Плюси» та «мінуси» Пенсійної реформи: точка зору профспілок

Изображение 077   Одним з необхідних кроків для стимулювання збільшення надходжень до Пенсійного фонду є зростання зарплати, - на цьому наголосив Голова СПО об’єднань профспілок, Голова ФПУ Григорій Осовий під час прес-конференції, що відбулась сьогодні у ІА «УНІАН».   Серед факторів, що також сприяти реформуванню пенсійної системи в Україні, Голова ФПУ назвав розширення сфери зайнятості для населення та збільшення розміру сплати єдиного соціального внеску. Учасники прес-конференції дали профспілкову оцінку презентованої..

Увага! Прес-конференція в УНІАН з питань проведення пенсійної реформи

Unian logo web ua   23 травня 2017 року о 12.30 в Інформагенції «УНІАН» відбудеться прес-конференція на тему: «Пенсійна реформа в Україні: позиція профспілок».   Учасники: Голова Спільного представницького органу репрезентативних всеукраїнських об’єднань профспілок на національному рівні, Голова Федерації профспілок України Григорій ОСОВИЙ, керівники членських організацій СПО профспілок.   Адреса проведення: вул. Хрещатик, 4.   Акредитація за редакційними посвідченнями.   Телефон для довідок: (044) 289-60-41, 067-788-99-41.

17 травня - Всесвітній день інформаційної спільноти

h ua den infosoobshestva   Центральний елемент оптичного волокна, частина, яка насправді несе в собі сигнали зв’язку, становить половину товщини людської волосини. 27 березня 2006 року Генеральна Асамблея ООН прийняла Резолюцію A/RES/60/252, в якій проголосила 17 квітня Всесвітнім днем інформаційної спільноти. До 2006 року цей день святкували як Міжнародний день електрозв’язку чи Всесвітній день телекомунікацій ООН. Цей день відзначається з 1969 року за рішенням сесії Адміністративної ради Міжнародного..

«Миргородкурорт» – 100 років здоров’я! За кулісами моменту

image-0-02-05-9275049746cf84ef52127702748bb32305e279ff3b263bf4010ab3ad39f79734-V    Профспілковий комплекс лікувально-оздоровчих закладів «Миргородкурорт» на Полтавщині відсвяткував свій сторічний ювілей. Але за кулісами цього моменту – моменту визнання, овацій, пошани та вдячності кожного, від Президента до пацієнтів – за святковими кулісами курортного Палацу культури залишився довгий і складний шлях постійної кропіткої роботи задля здоров’я та відчуття гармонії кожного відвідувача. Вікова історія визнаного кращого світового курорту нараховує мільйони вдячних гостей з 35 країн. Урочисте святкування Дня..

Медицина в соседних странах и Украине: что ждет наше здравоохранение

94 main new.1494599615         Польша отказывается от медстрахования, а в Украине хотят ввести британскую модель здравоохранения  В июне в Украине стартует страховая система в первичной медицине. А до 2020 года страна полностью перейдет на новую систему финансирования здравоохранения. Обязательное медицинское страхование работает еще с 90-х годов во всех соседних странах, кроме Беларуси. Однако такая модель сработала не везде. В России медстрахование существует только на словах, а в Польше..

Свято танцю та весни

Изображение 161   14 травня – у День матері Міжнародний центр культури і мистецтв профспілок «Жовтневий палац» подарував своїм відвідувачам незабутнє свято танцю та весни.   Концерт ансамблю народного танцю «Горлиця» профспілкового МЦКМ був присвячений 50-річчу творчого шляху цього славетного, відомого далеко за кордонами нашої держави колективу. Півстоліття тому назад його заснував відомий соліст столичного балету, знавець характерних танців, заслужений працівник культури України, професор Сергій Васильович Зайцев. За цей..

КУРОРТ "МИРГОРОД" 100 РОКІВ ДАРУЄ ЗДОРОВ’Я!

12 травня ми святкуємо 100-літній ювілей курорту «Миргород». Найвідоміша оздоровниця, яка стала візитівкою України у світі, подарувала мільйонам людей здоров’я.    ПРОГРАМА СВЯТКОВИХ ЗАХОДІВ, ПРИСВЯЧЕНА 100-ЛІТНЬОМУ ЮВІЛЕЮ КУРОРТУ «МИРГОРОД»   на 12 травня 2017 року (п'ятниця) 12.00 – 13.00 – Виступ міського муніципального оркестру. Арка курорту «Миргород» 13.00-13.30 – Молебень..

НАША АКАДЕМІЯ. Розпочато програму підготовки докторів філософії

АК   В Академії праці, соціальних відносин і туризму Федерації профспілок України відбулося офіційне відкриття програм підготовки докторів філософії (PhD). Ректор АПСВТ Вікторія Буяшенко, голова Всеукраїнської профспілки виробничників і підприємців Наталія Землянська, керівництво та викладачі Академії тепло і сердечно вітали перших шістьох здобувачів наукового ступеню PhD, зарахованих до АПСВТ на підготовку за спеціальностями «Економіка», «Право» та «Соціальна робота».   АК1   Зазначимо, що такі програми..

Більше статей...