UA.TV. Транспортні профспілки провели пікетування Кабміну з вимогою погашення боргів по зарплаті (відео)

uatv Профспілка працівників автомобільного транспорту та шляхового господарства України і Всеукраїнська незалежна профспілка працівників транспорту провели пікетування Кабміну з вимогою погашення багатомільйонних боргів по зарплаті працівникам обласних атодорів, а також виконання інших соціально-значущих вимог працівників галузі.

ІНТЕР. Програма «Подробиці» - профспілковий пікет

965007 3 Відео-сюжет телеканалу «Інтер» про пікетування 27 грудня 2017 року Кабміну Профспілкою працівників автомобільного транспорту та шляхового господарства України і Всеукраїнською незалежною профспілкою працівників транспорту.   Переглянути сюжет можна тут.   Прес-центр ФПУ

Вечір духовності і поезії у ФПУ

Изображение 501   Завершуючи 2017 рік, який відповідно до постанови Президії ФПУ № П-6-7 від 20.12.2016 р. оголошений Роком первинки, 19 грудня на свято Миколая-Чудотворця первинна профспілкова організація апарату Федерації профспілок України запросила до себе у гості творчих митців, справжніх чарівників слова – поетів, чия доля пов’язана з профспілками.   Вечір поезії, проведений щиро і натхненно, виявив надзвичайні таланти тих, з ким ми щодня працюємо пліч-опліч, знаємо їх як..