«УКРПРОФТУР» ЗАПРОВАДЖУЄ НОВІ МАРКЕТИНГОВІ КОМУНІКАЦІЇ

IMG 8082   Найбільша в Україні мережа готелів «Укрпрофтур» запустила єдиний центр бронювання UKRTOUR.PRO. Як розповів «ПВ» начальник відділу маркетингу «Укрпрофтур» Андрій Давидюк, відтепер перейшовши на сайт ukrtour.pro, кожен бажаючий може за лічені хвилини скористатися послугами онлайн-бронювання номерів у будь-якому готелі, турбазі або таборі туристичного об’єднання «Укрпрофтур», замовити тур Україною чи послуги «конференц-сервісу». Андрій Давидюк зазначає, що тепер у кожному регіоні працює як мінімум по одному представнику, які..

Сергій Каплін: "Україні потрібна нова індустріалізація та капремонт"

kaplin Представник Федерації профспілок України у Парламенті  Сергій Каплін поділився з «Профспілковими вістями» рецептами відновлення української промисловості. Свого часу народний депутат та лідер Соціал-демократичної партії (СДП) був одним із наймолодших керівників промислового підприємства в СНД, яке успішно вивів із стану банкрутства, а також очолював велику корпорацію, тому про проблеми української індустрії знає зсередини. Каплін переконаний, що поштовхом до деіндустріалізації України стала співпраця з МВФ, який за..

Вісім кроків для порятунку Харківського авіаційного заводу

17155780 1862127114062207 1155798632428926144 n     За ініціативи команди із захисту трудових і профспілкових прав у ФПУ продовжується співпраця із народними депутатами України   На Харківському державному авіаційному виробничому підприємстві, що простоює вже майже два роки, новий керівник – завод очолив Олександр Кривоконь, який спеціалізується на кризовому менеджменті. Для збереження заводу із новим очільником зустрівся народний депутат України Віктор Кривенко. Зазначимо, минулого року з метою напрацювання механізму виплати заборгованостей та..

Запрошує виставка, присвячена великому Кобзарю

ВЫ   В день народження Тараса Шевченко, 9 березня, в Київському планетарії (вул. Велика Васильківська, 57/3, метро «Олімпійська») у рамках мистецької акції «Шевченкові імперативи» відкрилась виставка видань «Кобзаря» різних років з приватної колекції шевченкознавця, заступника Голови Федерації профспілок України Євгена Драп’ятого.   ВЫ1   З самого ранку в холі планетарію на другому поверсі дуже багатолюдно. Євген Михайлович розповідає про життя і твори Кобзаря, демонструє експонати, серед..

Працевлаштуватися у Польщі буде складніше

РОБ   Польський уряд оголосив про зміни до закону щодо працевлаштування іноземців, іншими словами – трудових мігрантів.   Українців, які заробляють на життя в сусідній країні, з кожним роком більшає. Лише в ІІІ кварталі минулого року польські компанії видали понад 300 тис. довідок, які запрошують на роботу громадян України. Це на 70% більше, ніж 2015 року. Повної статистики за минулий рік ще немає, однак у нинішньому, стверджують експерти, позначилась..

РЕКОМЕНДАЦІЇ учасників круглого столу «Реформа оплати праці. Перші результати та подальші дії» з нагоди Всесвітнього дня соціальної справедливості

СТОЛ       Як ми вже повідомляли, 20 лютого ц.р. учасники круглого столу «Реформа оплати праці. Перші результати та подальші дії» з нагоди Всесвітнього дня соціальної справедливості  – народні депутати України, представники центральних органів виконавчої влади, всеукраїнських об’єднань профспілок та організацій роботодавців, наукових установ, громадських організацій, засобів масової інформації прийняли Рекомендації Верховної Раді, Кабінету міністрів України, місцевим органам влади, всім сторонам соціального діалогу.       З текстом цього документу можна..

Григорій Осовий - у підсумковій інформаційній програмі «ФАКТИ»

907a634b0da8bf1933dfdf98a0f72070   У суботу, 18 лютого, о 18.45 у підсумковій інформаційній програмі «ФАКТИ» візьме участь Голова ФПУ Григорій Осовий. Тема: «Відродження Будинку профспілок на майдані Незалежності в Києві».   Прес-центр ФПУ

Профактивісти у Першого Віце-прем’єр-міністра України

2 main   У Кабінеті міністрів України відбулась робоча нарада у Першого Віце-прем’єр-міністра - Міністра економічного розвитку і торгівлі України Степана Кубіва за участю представників Федерації профспілок України.   Перший Віце-прем’єр-міністр Степан Кубів зустрівся з головами обласних, первинних профспілкових організацій підприємств хімічної та нафтохімічної промисловості, металургійної і вугледобувної галузей, сфер ЖКГ і АПК Дніпропетровщини. У зустрічі взяли участь Голова Спільного представницького органу об’єднань профспілок на національному рівні, Голова ФПУ..

Проведено фахове обговорення

БУХ   У зв’язку з внесенням змін до законодавства щодо бухгалтерського обліку та звітності, Податкового кодексу України щодо оподаткування неприбуткових організацій, статутів членських організацій щодо доходів і витрат назріла необхідність реформування бухгалтерського обліку в профспілкових організаціях і відображення зазначених змін у методиці ведення бухгалтерського обліку в профспілкових організаціях, яку було затверджено постановою Президії Ради ФПУ в 2000 році.   БУХ7   Для обговорення проекту Інструкції..

Олексій Романюк: «Члени Наглядової ради ПрАТ Укрпрофоздоровниця» обурені діями державних органів влади

nemirov2 1   Відбулося позачергове засідання Наглядової ради ПрАТ «Укрпрофоздоровниця» з приводу загрозливої ситуації – незаконного позбавлення майна, що належить Федерації профспілок України, та прийняття відповідного управлінського рішення.   Цього разу розглядалася ситуація щодо ДП «Санаторій «Немирів», на який вкотре здійснено рейдерський напад державними чиновниками при підтримці судової гілки влади, і це не поодинокий випадок. Влада через Фонд державного майна постійно веде наступ на майнові права профспілок. У провадженні..
Архiв
<< < Березень 2017 > >>