«Соціальний профспілковий квиток» зробив ще один крок назустріч членам профспілок

ТАРИФ З метою об’єднання зусиль із підвищення рівня мотивації профспілкового членства та підвищення іміджевої складової діяльності профспілок «Центр соціальних послуг» ФПУ і провідний національний оператор мобільного зв’язку lifecell «лайфселл» підписали Меморандум про співпрацю, який розширює можливості «Соціального профспілкового квитка». Цим документом запроваджується тарифний план «Профспілковий», яким пропонується найбільш вигідні умови для власників «Соціального профспілкового квитка» серед усіх операторів працюючих на національному ринку мобільного зв’язку.   Для ознайомлення..

Підвищено зарплату працівникам, які беруть участь у відсічі і стримуванні збройної агресії РФ у Донецькій та Луганській областях

завантаження 1 5 вересня прийнято постанову Кабінету Міністрів України „Про особливості оплати праці працівників, які беруть участь у забезпеченні проведення антитерористичної операції, а також працівників, які залучаються до здійснення заходів із забезпечення національної безпеки та оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях”. Розробленою Міністерством соціальної політики постановою передбачається, що заробітна плата працівників установ, закладів та організацій, що фінансуються з бюджету, які..

В.о. Голови ФПУ Володимир Саєнко звернувся з листом до Верховного комісара ООН з прав людини

423139 news   На виконання постанови Президії Федерації профспілок України от 21 червня 2018 року № П-15-3 «Про хід виконання постанови Ради ФПУ від 29.03.2018 р. №Р-4-4 «Про наступ на права профспілок, у тому числі майнові» В.о. Голови ФПУ Володимир Саєнко звернувся з листом до нещодавно призначеного Верховного комісара ООН з прав людини Мішель Бачелет Херия. У листі привертається увагу міжнародного співтовариства до грубих порушень державними, правоохоронними органами..

ЗАСІДАННЯ СПО. Профсілки не дали згоду на підвищення тарифів зв'язку

СП7 Не підтримувати проект Рішення НКРЗІ від 14.08.2018 № 429 «Про затвердження Граничних тарифів на загальнодоступні телекомунікаційні послуги і визнання таким, що втратило чинність, рішення НКРЗІ від 28 листопада 2017 року № 606». Таке рішення після конструктивної дискусії прийнято на засідання Спільного представницького органу репрезентативних всеукраїнських об’єднань профспілок на національному рівні 30 серпня ц.р.    СП6 Вів засідання Перший заступник Голови СПО  об’єднань профспілок..

Юрій Піжук: «Разом – можемо більше!»

ПИЖУК     У суспільстві багато говорять про те, чи потрібні профспілки, чи реально захищають вони права трудящої людини і чи є у них майбутнє? На ці та інші питання нам сьогодні відповідає Голова Профспілки працівників державних установ Юрій Піжук. Але перш ніж перейти до запитань хотілось би коротко познайомити читача із Юрієм Піжуком.Кожний, хто хоч раз зустрічався з Юрієм Піжуком, відзначає неординарність цієї особистості, що..

Дайджест новин. Випуск № 3, ( 14-21 серпня 2018 р.)

ФПУ «Справедливі судді станьте на захист прав профспілок!», «Не віддамо профспілкову власність рейдерам від влади! STOP корупції!», «За порушення прав профспілок - до відповідальності!», «Хто зазіхає на профспілкове майно, той зазіхає на права мільйонів людей!», «Судді дайте рішуче по руках рейдерам профспілкового майна!». З такими та іншими  гаслами, які говорять самі за себе, вийшли 15 серпня представники профспілок на інформаційну акцію-пікетування Окружного адміністративного суду м. Києва.   АКЦІЯ...

ФОТОРЕПОРТАЖ. ЯСКРАВІ МИТТЄВОСТІ ПРОФСПІЛКОВОЇ АКЦІЇ 15 СЕРПНЯ

IMG 2715   Ні – грабіжникам профспілкового майна! Відстоїмо майно профспілок у судах! Таким був лейтмотив та головна ідея профспілкової акції-пікету, що відбулась 15 серпня біля Окружного адміністративного суду м. Києва. Вона була проведена на підтримку  Полтавської обласної ради профспілок під час розгляду в суді справи про визнання противоправним та скасування розпорядження Кабінету Міністрів України від 11.01.2018 № 13-р «Про передачу будівлі профспілок у Полтаві Генеральній прокуратурі..

З А Я В А профспілок проти свавілля органів державної влади

А    Учасники акції протесту профспілок Полтавщини, всеукраїнські профспілки і територіальні профоб’єднання ФПУ рішуче заявляють: «НІ» свавіллю органів державної влади, які грубо порушили конституційні права профспілок. Ми обурені: - наступом влади на майнові права спілчан та спробами силового захоплення профспілкового будинку і обласного навчального-методичного центру профспілок у м. Полтаві; - шаленим тиском органів прокуратури на обласне профоб’єднання з метою захоплення власності профспілок, що використовується для здійснення їх статутної діяльності; - намаганнями позбавити профспілкових працівників робочих..

ДАЙДЖЕСТ НОВИН ФПУ. Випуск №2

index Д А Й Д Ж Е С Т Н О В И Н ( 7 - 14 серпня 2018 р.)   Випуск № 2, 14 серпня 2018 року   Профспілки занепокоєні зростанням заборгованості з виплати заробітної плати   СПО об’єднань профспілок, занепокоєний зростанням заборгованості з виплати заробітної плати в Україні, зокрема працівникам сфери охорони здоров’я, звернувся до Комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних..

З виступів учасників наради щодо проблемних питань роботи профспілкових ЗМІ

Изображение 262 9 серпня ц.р. на реалізацію Стратегії інформаційної діяльності ФПУ на 2018-2021рр. у Києві відбулась нарада з проблемних питань роботи профспілкових засобів масової інформації.   У ході дискусії досвідом роботи зі своїми колегами поділились фахівці, які не один рік працюють із профспілкою інформацією.   Керівник Прес-служби ЦК Профспілки працівників освіти і науки України Інна Михальченко: - Чому не високі тиражі профспілкових ЗМІ, звідки збитковість? Тому що немає передплати на місцях...

Більше статей...

1. Профспілкові ЗМІ: сучасний стан, проблеми і перспективи
  2. Нарада з питань роботи профспілкових засобів масової інформації
  3. В Україні постійно скорочуються передплатні тиражі газет – НСЖУ
  4. ДАЙДЖЕСТ. Новини ФПУ, її членських організацій
  5. ФОТОРЕПОРТАЖ ПРО АКЦІЮ ПРОФСПІЛОК БІЛЯ ОКРУЖНОГО АДМІНІСТРАТИВНОГО СУДУ М. КИЄВА 26 ЛИПНЯ
  6. Телеканал Інтер, 26 липня 2018 року, програма "Подробиці". Профсоюзы требуют защитить права простых людей (відео)
  7. Телеканал ZIK про акцію профспілок 26 липня
  8. Відеозапис програми «Політика.UA» на ТК "Рада" за участю Леоніда Вернигори, голови Полтавської обласної Ради профспілок
  9. Захистимо законні права профспілок!
  10. Захист прав профспілок – ключова умова незалежності їх діяльності
  11. Про чергову робочу зустріч Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС із Віце-Прем‘єр-Міністром України І.О.Климпуш-Цинцадзе
Архiв
<< < Вересень 2018 > >>