Про чергову робочу зустріч Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС із Віце-Прем‘єр-Міністром України І.О.Климпуш-Цинцадзе

36679341 10217018824525665 7402701877860630528 n Відбулась чергова робоча зустріч Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС із Віце-Прем‘єр-Міністром України І.О.Климпуш-Цинцадзе щодо порядку денного участі громадянського суспільства в процесі євроінтеграції:- комплексної реформи заробітної плати як відповідь на найгостріші виклики для країни (трудова міграція і збереження трудового потенціалу, підвищення цін на енергоносії та комунальні послуги, пенсійна реформа тощо);- залучення регіональних громад і влади до виконання Угоди про асоціацію в частині захисту довкілля;-..

Привітання Голови ФПУ Григорія Осового з Днем журналіста

22651-300x204 Шановні журналісти!   Професійне свято працівників засобів масової інформації, яке щороку відзначається 6 червня, стосується не тільки чисельної когорти трудівників пера і слова, а кожного громадянина, кому не байдуже сучасне та майбутнє України. Свобода слова – одне з найцінніших надбань демократії, на сторожі якої покликані стояти ви - ті, хто забезпечують доступ до виваженої та достовірної інформації, роблять це оперативно та неупереджено. У ваших руках благородна місія, яка..

«Перші про головне» - з фасаду Будинку профспілок знято банер

EiuYBzqVLp0   Відеосюжет Телеканалу «Zik» у телевізійній програмі «Перші про головне. Вечір» 30 травня 2018 року з коментарем заступника Голови ФПУ Володимира Саєнка щодо відкриття фасаду Будинку профспілок у Києві.   Завантажити та переглянути фрагмент передачі можна тут.   Прес-центр ФПУ

ФОТОРЕПОРТАЖ. Демонтаж банеру з фасаду столичного Будинку профспілок

1 5816   З метою доступу до окремих елементів будівлі, які потребують відновлюваних робіт, сьогодні, 30 травня, з фасаду Будинку профспілок на майдані Незалежності у Києві було знято банер та металеві огороджувальні конструкції.   Фоторепортаж початку демонтажних робіт додається.   5b0e7a2f855c4   2 2402 5b0e7a208422a 5b0e7a4670b4a 1 3 1259 4..

<div class=

Свавілля. В Дніпрі здійснено рейдерський захват профспілкового готелю "Рассвет" (відео)

IMG-6383a20c028a35b1588274dfd8e5d4df-V 29 травня в Дніпрі здійснено рейдерське захоплення профспілкового готелю "Рассвет". У приміщенні невідомими людьми зламані двері. Державний судовий виконавець в супроводі цих невідомих та представників поліції вірвалися у будівлю і вимагали всіх проживаючих, а також трудовий колектив готелю здати ключі та залишити приміщення. Представники профспілок і ПрАТ "Укрпрофтур" розцінюють такі зухвалі дії як прояв правового свавілля та намагання суду захопити профспілкову власність.   "Однак, профспілки не..

Результати міжнародної конференції «Політичні партії та профспілки. Кращі європейські практики та українські реалії»

Політичні1 Знаєте, що таке першокласний захід?  Це коли учасники невпинно заповнюють зал…. так, так... у суботу зранку, а організатори поспішно доставляють стільці, щоб усім було зручно. Саме на конференції, формат якої було розроблено і реалізовано FEPS, FMS, IDSP та СД Платформою, представники різних партнерських організацій, профспілкових рухів, політичних партій мали змогу дізнатися про корисний європейський досвід та українські реалії партійного та профспілкового співробітництва! Однак, крім насичених панельних дискусій, у яких взяли участь Метс Еріксон..

Започатковуємо традиції, шануємо джаз!

IMG 20180516 213415   У Міжнародному центрі культури і мистецтв профспілок України («Жовтневому палаці») вже вдруге відбувся концерт "JAZZ  HOUSE", який зібрав цінителів музичного експромту та неповторної імпровізації, чим неодмінно славиться джаз.   Гостей пригощали вином та кавою, проте їм явно прийшлися до смаку емоційні та запальні виступи видатних артистів джазової сцени, як українських так і зарубіжних. Спеціальним гостем концерту став відомий композитор, блискучий джазовий піаніст, лауреат престижних міжнародних фестивалів..

ФОТОРЕПОРТАЖ ПРО ПОПЕРЕДЖУВАЛЬНУ АКЦІЮ ПРОФСПІЛОК В УЖГОРОДІ

АК16         16 мая в Ужгороді відбулась масова попереджувальна акція профспілок на захист соцііально-економічних прав працівників, законних прав профспілок, у тому числі майнових. Пропонуємо до вашої уваги фоторепортаж про цю подію нашого спеціального кореспондента Олексія Петруні.     АК4   АК5   АК6   АК7   АК8

Многая літа, Оркестре!