Профспілкова "Захищеність" в телеефірі

20170807 185634   Знову на голубих екранах Волині в прямому ефірі вийшла циклова програма «Захищеність», авторський соціальний проект директора навчально-методичного центру профспілок Галини Даниленко.   І хоча серпень - це період відпусток, коли тіло відпочиває, а голова вже зайнята підготовкою до зими. Тому обговорювана в програмі тема житлових субсидій буквально вибухнула величезною кількістю питань телеглядачів до експерта в студії – заступника директора Департаменту соціального захисту населення Волинської облдержадмінстрації..

Григорій Осовий: «Профспілки підтримують кроки з розвитку вітчизняної промисловості»

КАБМИН     Кабінет Міністрів України на засіданні 9 серпня ухвалив низку рішень, спрямованих на підтримку та розвиток вітчизняної промисловості. Прокоментувати ці рішення ми попросили члена Експертної Ради Національного комітету з питань розвитку промисловості, Голову Федерації профспілок України Григорія Осового.   «Як відомо, з ініціативи та на пропозицію профспілок і роботодавців під час підписання Генеральної угоди у минулому році було ініційовано створення певного робочого органу, який опікувався питаннями збереження та..

Григорій Осовий: "Профспілки і надалі будуть рішуче відстоювати інтереси людини праці"

РАДА        Найбільш актуальні питання соціально-економічного захисту працівників, серед яких активна позиція профспілок щодо пенсійної реформи та охорони праці, були головними під час інтерв'ю Голови СПО об'єднань профспілок, Голови ФПУ Григорія Осового у прямому ефірі парламентського телеканалу "Рада" 3 серпня ц.р.       Повну версію цього інтерв'ю ви можете подивитися тут: https://www.youtube.com/watch?v=1R2hGI77vuQ   Прес-центр ФПУ

РЕАГУВАННЯ. Про відповідь депутатської фракції ПАРТІЇ "БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА"

images   На звернення Федерації профспілок України на адресу депутатської франції ПАРТІЇ "БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА" у Верховній Раді України стосовно законопроектів "Про державні фінансові гарантії надання медичних послуг та лікарських засобів" №6327 від 10.04.2017р. та "Про внесення змін до Бюджетного кодексу України" № 6329 від 10.04.2017р. надійшла відповідь, у якій зокрема зазначається:   "Зважаючи на важливість вищезазначеного питання, направлені Вами зауваження та пропозиції надані Голові комітету з питань охорони..

Про звернення Федерації профспілок України

ok 2 Голова Федерації профспілок України Григорій Осовий звернувся до Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана (текст додається) та Голови Верховної Ради України Андрія Парубія щодо прийнятого парламентом 12 липня в першому читанні за основу проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запобігання надмірному тиску на суб’єктів господарювання заходів державного нагляду (контролю) за додержанням законодавства про працю та зайнятість населення» (реєстр. № 6489), ініційований..

АНОНС

rada     03 серпня 2017 р. дивіться на парламентському телеканалі «РАДА» виступ Голови ФПУ Осового Г.В. з питань пенсійної реформи та захисту прав працівників у зв’язку з прийняттям у першому читанні законопроекту «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запобігання надмірному тиску на суб’єктів господарювання заходів державного нагляду (контролю) за додержанням законодавства про працю та зайнятість населення». Початок прямої трансляції об 11.30 год. Прес-центр ФПУ

«ЛАЗУРНИЙ» ОГОВТУЄТЬСЯ ВІД МАСОВАНОЇ ДИСКРЕДИТАЦІЇ

aff76b9a-02e7-4932-ab88-8410185287c3 Честь Бердянського оздоровчого центру «Лазурний» опинилася під загрозою. Минулого тижня у ЗМІ прокотилася хвиля публікацій щодо буцімто масового отруєння дітей у «Лазурному». У перших публікаціях йшлося про те, що отруїлося 250 дітей з Дніпропетровської області – майже всі, хто на той момент перебував у санаторії. Згодом виявилося, що постраждало не 250 підлітків, а вдесятеро менше, і це було не отруєння, а інфікування. Але, як кажуть,..

Президент підписав Закон щодо організації оздоровлення та відпочинку дітей і збереження мережі дитячих оздоровчих закладів

954d1f96b13e5099f3605b06fdb33e38 1450864799 extra large Президент Петро Порошенко підписав Закон України № 2081-VIII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо організації оздоровлення та відпочинку дітей, збереження мережі дитячих оздоровчих закладів». Закон був прийнятий Верховною Радою України 6 червня 2017 року. Документ удосконалює правове регулювання забезпечення реалізації прав дітей, передусім соціально-вразливих категорій, на оздоровлення та відпочинок. Законом розширюються перелік категорій дітей, які мають право на оздоровлення та відпочинок..

АНАЛІТИКА. Україна обійшла Росію за рівнем життя – рейтинг

61 main new.1499257602     Україна опинилася на 64 місці з 128 країн в рейтингу, який визначає рівень життя. Про це йдеться в щорічному рейтингу країн "Індекс соціального розвитку" за 2017 рік, розробленого Social Progress Imperative за підтримки компанії Deloitte, передає NewsOne. Так, згідно з дослідженнями, Україна увійшла до групи країн з соціальним розвитком вище середнього. Відзначається, що в порівнянні з минулим роком Україна не показала прогрес і залишилася на тому..

АНАЛІТИКА. Яким бачить життя українців Нацбанк

Серед іншого зросла нерівність за доходами: бідні змушені залучати додаткові ресурси для підтримки споживання на звичному рівні, а в руках багатих сконцентрована основна частина депозитів в банках. 95 main new.1499091805 Наприкінці червня Національний банк оприлюднив черговий Звіт про фінансову стабільність (він готується раз на півріччя). У ньому аналізуються ризики і загрози, реалізація яких може порушити стабільність фінансової системи країни. Це досить об'ємний і інформативний документ, тому ми..
Архiв
<< < Серпень 2017 > >>