0808

Федерація профспілок України постійно здійснює підтримку воїнів АТО та надає гуманітарну допомогу тимчасово переміщеним особам із Криму, Донецької та Луганської областей. У цій роботі активну участь бере "Благодійний медичний фонд "Лелеко", який разом з ПрАТ «Укрпрофоздоровниця» забезпечив проведення лікування та реабілітацію 550 постраждалим. Це добровольці, вояки Національної гвардії України, Збройних Сил України, їхні родини та діти. Надано матеріальну допомогу вимушеним переселенцям та членам їх сімей. Проводиться акція "Збирай кришечки на протези для воїнів". Вже зроблені протези трьом військовослужбовцям, ще три героя на черзі (докладніше про акцію можна дізнатися на сайті www.owesua.org або leleko.org.ua).

Дякуємо всім спілчанам, хто допомагав фінансово, матеріально, збирав кришечки для українських вояків. Окрема подяка Голові ФПУ Григорію Осовому за допомогу в проведені благодійних акцій.

ФПУ, Укрпрофоздоровниця і "Благодійний медичний фонд "Лелеко" і надалі будуть працювати для людей, оздоровлювати вояків і іхні родини.

Закликаємо всіх небайдужих людей приєднуватися до благодійної діяльності в ім’я миру та допомоги людям, які її потребують.

Голова Фонду Сергій Мартинюк