000009

 

 

До Голови Федерації профспілок України Г.В. Осового надійшов лист від працівників Слов’янського курорту, у якому вони з радістю діляться позитивними змінами, що відбуваються нині в роботі курорту.

 

Ці зміни, на думку колективу, були б неможливими без такого талановитого керівника, яким є їх Генеральний директор – Кравченко Олександр Валентинович.

 

«Після бойових дій під час проведення АТО в м.Слов’янськ, які привели до майже повної руйнації будівель курорту та припинення його роботи, більшість була впевнена, що відновлення курорту затягнеться на роки. Та, завдяки керівництву, а саме нинішньому Генеральному директору Кравченко Олександру Валентиновичу, приємника попереднього директора Липник С.О. та продовжувача розпочатої ним справи, який взяв на себе тяжкий тягар управлінських рішень та організаційних питань, була проведена титанічна робота по відновленню інфраструктури курорту та здійснилось, здавалось неможливе, вже в жовтні 2014 року Слов’янський курорт відновив свою роботу.  – йдеться у листі. –  До нас почали приїздити хворі для яких лікування на нашому курорті є життєво необхідним. Після анексії Криму наш курорт залишився єдиним профільним в Україні, тому припинення його роботи позбавляло тяжко хворих останнього шансу. Скільки щирих слів подяки було почуто нами від пацієнтів! Та найбільше дякували саме Олександру Валентиновичу. Та й було за що. За умови відсутності обігових коштів, зруйнованої інфраструктури, багатомільйонних боргів, в умовах прифронтового міста, розквартированих на курорті військовослужбовців Збройних Сил України, ним були знайдені нестандартні рішення та проявлена воля по відновленню роботи курорту. Здавалось, що зроблено все можливе. Та Кравченко О.В. на цьому не зупинився. З новими силами він продовжив вдосконалення умов лікування та перебування пацієнтів. Всім відомий його девіз - привести Слов’янський курорт до європейського рівня - який ми цілком підтримуємо. За 2015 рік, завдяки співпраці та участі у Програмі ООН «Місцевий розвиток орієнтований на громаду», був проведений капітальний ремонт будівлі ортопедо-травматологічного відділення санаторію «Слов’янський». Були перебудовані номери та оснащені сантехнічними вузлами, яких не було раніше. Відбудований фасад, замінені вікна на енергозберігаючі та повністю замінений дах. Всього було залучено близько 4 млн.грн. Крім того при сприянні Кравченко О.В. до відбудови та відродження діяльності оздоровниці були залучені можливості та допомога численних громадських та волонтерських організацій, підприємств України

Олександр Валентинович практично цілодобово віддає себе нашому підприємству, його відбудові. Він особисто переглядає всі виникаючі питання та контролює їх виконання. Його хвилює все до найменших дрібниць, як справжнього господаря. Генеральний директор вимогливий не тільки до підлеглих, а й до себе. Він постійно працює над удосконаленням свого професійного та загальноосвітнього рівня. Та найпершу увагу він приділяє удосконаленню систем та методик організації санаторно - курортного забезпечення та підвищення якості надання лікувально-реабілітаційних послуг. Завдяки співпраці з науковими діячами, на Слов’янському курорті освоюються найновіші винаходи, проводяться семінари з залученням організацій та об’єднань людей з обмеженими можливостями з метою виявлення їх потреб, найсприятливіших умов перебування та лікування… Здоровий морально - психологічний клімат, як вважає наш директор, запорука плідної праці, тому завжди переймається цим. Ми поважаємо його за принциповість та наполегливість. Завдяки своїм високим організаторським та комунікаційним здібностям, Олександр Валентинович вміє спрямувати роботу підлеглих на визначені пріоритети, приймає виважені та обгрунтовані рішення,  спирається на досвід та ініціативу персоналу. Для досягнення високого кінцевого результату він використовує нестандартні підходи. Ми впевнені, що завдяки не тільки нашій підтримці, а й підтримці владних структур, Слов’янський курорт під вмілим керівництвом Кравченко О.В. повністю відновить свою роботу в найближчий час на благо наших громадян.»

 

Повний текст листа додається.

 

Прес-центр ФПУ