Logo Prof VISTI

 

Звуження соціальних гарантій, захист соціально-трудових прав працівників за відсутності реального підвищення життєвого рівня спілчан, неефективне впровадження економічних реформ, відсторонення органів державної влади від контрольних функцій за дотриманням соціальних стандартів вимагає від профспілкових працівників та активістів володіння оперативною і достовірною інформацією.

 

Сьогодні все більшого охоплення набувають електронні ЗМІ, проте найнадійнішим, простим і доступним джерелом інформації для населення залишається друковане слово.

Центральне профспілкове видання – газета «Профспілкові вісті» перебуває на передовому рубежі захисту трудової людини, правдиво висвітлює соціально-економічну ситуацію в країні, послідовно захищає права та інтереси працівників, об’єктивно і своєчасно подає інформацію про діяльність всеукраїнських профспілок, профоб’єднань та організацій усіх рівнів, а також веде безкомпромісну боротьбу на своїх шпальтах за збереження профспілкової власності. Підприємство «Профінформ» ФПУ спрямовує свої зусилля на наближення оперативної профспілкової інформації до профспілкових активістів і членів профспілок та вихід на більш широку читацьку аудиторію.

У зв’язку з вищезазначеним Президія Федерації професійних спілок України прийняла відповідне рішення на виконання якого розпочато роботу по передплаті в членських організаціях. Надсилаємо, як приклад, досвід Закарпатської облпрофради по проведенню передплатної кампанії на газету «Профспілкові вісті» на регіональному рівні (Постанова Президії Закарпатської облпрофради "Про проведення передплати на видання "Профінформу" ФПУ на 2018 рік").

Трудовий колектив газети і Федерація профспілок України просить членські організації активно включитися в роботу по передплаті, щоб відкрити можливості для працівників отримувати з перших рук правдиву, виважену та незаангажовану інформацію про діяльність профспілок, спрямовану на захист їх трудових прав та інтересів.

 

Прес-центр ФПУ