Изображение 501

 

Завершуючи 2017 рік, який відповідно до постанови Президії ФПУ № П-6-7 від 20.12.2016 р. оголошений Роком первинки, 19 грудня на свято Миколая-Чудотворця первинна профспілкова організація апарату Федерації профспілок України запросила до себе у гості творчих митців, справжніх чарівників слова – поетів, чия доля пов’язана з профспілками.

 

Вечір поезії, проведений щиро і натхненно, виявив надзвичайні таланти тих, з ким ми щодня працюємо пліч-опліч, знаємо їх як гарних фахівців, добрих колег, а ось щодо власних захоплень, про це якось рідко доводиться розповідати на роботі. Проте серед нас є й спортсмени, і музиканти, танцюристи і співаки, художники і письменники, кулінари і навіть артисти. Тому давайте ділитись один з одним частинкою своєї душі, почуттями та власними талантами.

До цього закликала учасників поетичного вечора Марія Гриценко, - наш беззмінний голова первинки, та, хто завжди надихає усіх на добрі вчинки і спільні справи.

 

Изображение 479

 

Так що у кожного є нагода розповісти про себе та поділитись чимось своїм таємним і особистим, як цього разу це зробили Григорій Заброда – поет-пісняр, автор гімну ФПУ, Дмитро Пилипчук – перекладач, публіцист, член Національної спілки письменників України, лауреат літературних премій, автор поетичних збірок, заслужений працівник культури України, Микола Козак – автор поетичних збірок, член Національної спілки журналісті України, Ірина Сидоряк, - заступник керівника Департаменту правового захисту ФПУ, поет за покликанням серця, яка також прочитала рядки свого друга і колеги Олексія Петруні, який не зміг особисто бути на вечорі, Олексій Романюк – Голова Профспілки працівників ЖКГ України, заслужений працівник соціальної сфери, автор поетичних збірок та близько 20 пісень, Юрій Піжук – Голова Профспілки працівників державних установ України, Олексій Михайлов – академік Міжнародної академії біоенерготехнологій, меценат і видавець, який представив творчість колишнього співробітника ФПУ, талановитого поета Івана Фаріона, Євген Драп’ятий – заступник Голови ФПУ, який прочитав вірші свого брата Богдана.

 

Изображение 560

 

Кожний, хто почув зворушливі слова, пережив багато емоцій та відчуття зустрічі з прекрасним. Творці подарували шанувальникам творчості свої поетичні збірки, диски з піснями та віршами.

На знак вдячності за видану збірку І.Фаріона «Крапля»   Д.П. Пилипчука нагороджено нагрудним знаком ФПУ «Профспілкова відзнака», яку від імені Президії ФПУ вручив Драпятий Є.М., а іншим учасникам заходу голова первинної профспілкової організації апарату ФПУ Гриценко М.М. вручила Подяки та пам’ятні сувеніри.

 

Изображение 504

 

Изображение 544

 

Изображение 535

 

Изображение 551

 

Изображение 636

 

Изображение 621

 

Изображение 495

 

Изображение 639

 

Изображение 584

 

Олексій Корецький,

член профкому ППО апарату ФПУ,

фото автора