Изображение 501

Завершуючи 2017 рік, який відповідно до постанови Президії ФПУ № П-6-7 від 20.12.2016 р. оголошений Роком первинки, 19 грудня на свято Миколая-Чудотворця первинна профспілкова організація апарату Федерації профспілок України запросила до себе у гості творчих митців, справжніх чарівників слова – поетів, чия доля пов’язана з профспілками.

Вечір поезії, проведений щиро і натхненно, виявив надзвичайні таланти тих, з ким ми щодня працюємо пліч-опліч, знаємо їх як гарних фахівців, добрих колег, а ось щодо власних захоплень, про це якось рідко доводиться розповідати на роботі. Проте серед нас є й спортсмени, і музиканти, танцюристи і співаки, художники і письменники, кулінари і навіть артисти. Тому давайте ділитись один з одним частинкою своєї душі, почуттями та власними талантами.

До цього закликала учасників поетичного вечора Марія Гриценко, - наш беззмінний голова первинки, та, хто завжди надихає усіх на добрі вчинки і спільні справи.

Изображение 479

Так що у кожного є нагода розповісти про себе та поділитись чимось своїм таємним і особистим, як цього разу це зробили Григорій Заброда – поет-пісняр, автор гімну ФПУ, Дмитро Пилипчук – перекладач, публіцист, член Національної спілки письменників України, лауреат літературних премій, автор поетичних збірок, заслужений працівник культури України, Микола Козак – автор поетичних збірок, член Національної спілки журналісті України, Ірина Сидоряк, - заступник керівника Департаменту правового захисту ФПУ, поет за покликанням серця, яка також прочитала рядки свого друга і колеги Олексія Петруні, який не зміг особисто бути на вечорі, Олексій Романюк – Голова Профспілки працівників ЖКГ України, заслужений працівник соціальної сфери, автор поетичних збірок та близько 20 пісень, Юрій Піжук – Голова Профспілки працівників державних установ України, Олексій Михайлов – академік Міжнародної академії біоенерготехнологій, меценат і видавець, який представив творчість колишнього співробітника ФПУ, талановитого поета Івана Фаріона, Євген Драп’ятий – заступник Голови ФПУ, який прочитав вірші свого брата Богдана.

Изображение 560

Кожний, хто почув зворушливі слова, пережив багато емоцій та відчуття зустрічі з прекрасним. Творці подарували шанувальникам творчості свої поетичні збірки, диски з піснями та віршами.

На знак вдячності за видану збірку І.Фаріона «Крапля»   Д.П. Пилипчука нагороджено нагрудним знаком ФПУ «Профспілкова відзнака», яку від імені Президії ФПУ вручив Драпятий Є.М., а іншим учасникам заходу голова первинної профспілкової організації апарату ФПУ Гриценко М.М. вручила Подяки та пам’ятні сувеніри.

Изображение 504

Изображение 544