СВЯ

 

Дуже теплою і хвилюючою стала зустріч співробітників апарату Федерації профспілок України на честь світлого весняного свята - Міжнародного жіночого дня. Чоловіки вітали жінок, дарували їм, перш за все, своє добре ставлення, душевну приязнь і чудові слова. Було видно, що колегам-жінкам було приємно відчувати таку увагу з боку колег-чоловіків.

 

Від імені керівництва Федерації профспілок України співробітниць привітали В.о. Голови ФПУ, заступник голови ФПУ Володимир Саєнко, заступники голови ФПУ Євген Драп'ятий і Олександр Шубін. Від імені профкому - Голова ППО Марія Гриценко.

Чоловіки в цей день висловлювали своє захоплення жінкам-колегам. І не тільки в прозі, але і в віршах. З поетичними посланнями виступили завідувач відділом охорони праці ФПУ Валентин Маціяшко та головний спеціаліст цього відділу Віталій Легков. Свої вірші прочитав головний спеціаліст Прес-центру ФПУ Олексій Петруня.

Звучала в залі і іноземна мова. Це головний спеціаліст Департаменту міжнародних зв'язків В'ячеслав Майборода декламував ліричні вірші французькою. Повеселив присутніх керівник управління юридичного забезпечення майнового комплексу ФПУ Юрій Багатченко, який представив на суд слухачів гумористичні твори.

Пісню про материнську любов подарував усім присутнім керівник Департаменту охорони праці Юрій Андрієвський.

 

Атмосфера свята була теплою, невимушеною і дуже приємною.

Від імені колективу висловлюємо подяку за це керівництву і профкому Федерації профспілок України. 

Прес-центр ФПУ

 

СВЯ1

 

СВЯ2

 

СВЯ3

 

СВЯ4

 

 

СВЯ5

 

СВЯ7