Культура споріднює серця

Изображение 667 1

Радісними емоціями, дружніми обіймами та щирими посмішками була наповнена зустріч колективу МЦКМ профспілок України зі своїми литовськими колегами, які на запрошення в.о. директора Центру Юрія Бобиря відвідали Київ і стали гостями Жовтневого палацу.

Делегація у складі більш ніж 40 осіб – представників Асоціації культурних центрів Литви та її президент Ромас Матуліс із великою зацікавленістю оглянути красень-палац, дізнались про його багатогранну культурно-мистецьку діяльність, роботу народних творчих колективів. Відбувся обмін досвідом та було досягнуто домовленості про співпрацю, зокрема заплановано проведення на сцені МЦКМ спільного концерту колективів художньої самодіяльності України і Литви.

Таке бажання у діячів культури між іншим викликав виступ ансамблів «Горлиця» і «Співаночка», які своїм душевним співом, яскравими танцями зворушили серця присутніх, надихнули їх на подальшу дружбу і роботу задля зміцнення зв’язків між нашими країнами.

Изображение 548

Изображение 604