ПВ

 

 

 

На виконання Стратегії інформаційної діяльності Федерації профспілок України на  2018-2021 роки підприємством  Профінформ разом з Прес-центром ФПУ підготовлений новий формат газети «Профспілкові вісті». Оновлений №17 газети «Профспілкові вісті» випущений у світ 26 квітня 2018 року – напередодні  1 травня - Дня праці.

 

Ця робота проводиться з метою осучаснення дизайну і верстки видання, збільшення фотоілюстративного матеріалу, більш динамічного наповнення текстовим матеріалом за рахунок коротких інформативних текстових повідомлень, що збільшує насиченість і оперативність, а також їхню кількість.

 

У публікаціях акцент буде зроблено на розкритті проблематики роботи первинних профорганізацій, порушуватимуться питання, які сьогодні турбують трудові колективи та членів профспілок на місцях, доводитиметься  позиція ФПУ, її членських організацій щодо захисту законних прав та інтересів працівників.

 

Вітаємо колектив Профінформу і всіх нас з початком важливого етапу реалізації Стратегії інформаційної діяльності Федерації профспілок України на  2018-2021 роки!

  

Більш детальну інформацію можна прочитати на сторніці "ПВ" у Фейсбуці: 

 

https://www.facebook.com/profsvisti/

 

 

Прес-центр ФПУ