Изображение 1296

11 жовтня Велика зала Міжнародного центру культури і мистецтв профспілок України («Жовтневого палацу») зібрала прихильників української народної пісні та видатних естрадних митців, які своїми виступами вшанували пам'ять Раїси Кириченко.

Її визнають в усьому світі як талановиту виконавицю української народної пісні та ототожнюють із самою Україною: з її жіночим образом, ніжністю та душею. Цього року виповнюється 75 років від дня народження улюблениці мільйонів, чиї пісні по справжньому надихають, хвилюють та зігрівають серця людей.

Засвідчити свою щиру пошану до творчості Раїси Кириченко цього вечора на сцену Жовтневого палацу вийшли десятки митців сучасної української естради, серед яких такі відомі виконавці як народні та заслужені артисти України: Алла Кудлай, Павло Зібров, Іво Бобул, Віталій та Світлана Білоножки, Павло Дворський, Лілія Сандулесу, Надія Шестак, Ніна Шестакова, Анатолій Матвійчук, Дмитро і Назарій Яремчуки, Оксана Пекун, Ауріка Ротару та ін..

Изображение 1195

Разом з визнаними майстрами вітчизняної естради в концерті взяли участь молоді артисти та солісти творчих колективів МЦКМ ПУ – Народного ансамблю народного танцю «Горлиця» і Зразкового фольклорного ансамблю «Співаночка».

Як наголосив директор МЦКМ ПУ Юрій Бобир, коли організатори учні Раїси Кириченко звернулись до українських артистів з пропозицією взяти участь у концерті пам’яті Берегині української пісні, ніхто не відмовився. Через те, дійство вийшло по-справжньому масовим і зворушливим. Таку форму спілкування глядачів відразу з багатьма артистами Жовтневий палац продовжуватиме й надалі.

Изображение 1125

Изображение 1212