unnamed 1

Шановні журналісти !

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята працівників засобів масової інформації України – Дня журналіста!

Ваша праця потрібна і відповідальна. Саме ви професійно та неупереджено на своїх робочих місцях правдиво і об'єктивно творите історію сьогодення, відображаєте сучасність.

Попри всі проблеми та перешкоди ви чесно робите свою справу, відстоюєте принципи справедливості, демократії і законності.

Профспілкова журналістика - одна з небагатьох в Україні, яка висвітлює події вільно від політичної кон’юнктури за найкращими європейськими стандартами. Вас цінують як справжніх професіоналів своєї справи, патріотів, які працюють  не заради сенсації чи гучних матеріалів, а заради стабільності в суспільстві.

Дякую вам за принциповість і об’єктивність!

Ваше повсякденне самовіддане служіння обраній справі, оперативність та ексклюзивність винагороджуються вдячністю українців. До вас, майстри пера, прислухаються, вам вірять та часто шукають вашої підтримки.

Робота профспілкових журналістів підтримує в людях дух єдності, зміцнює віру громадян у зміні на краще. Нехай усі справи, за які береться ваша велика творча сім’я приносять лише позитивні емоції та результати!

Отже, будьте наполегливими на цьому шляху!

У цей святковий день бажаю вам невичерпної енергії для втілення у життя всіх задумів, планів і мрій, добрих і позитивних новин, сили духу, натхнення, гострого пера, міцного здоров’я, щастя, удачі та творчих успіхів!

З повагою

Голова ФПУ                                                                             Григорій Осовий