ГЕНА

 

 

 

14 лютого відбулось засідання тристоронньої Робочої групи за напрямом «Охорона праці та соціальний захист» проекту Генеральної угоди на новий строк. В заході взяли участь представники профспілок, органів виконавчої влади та роботодавців.

 

 

 

Сторону профспілок представляли голова Профспілки авіапрацівників України Михайло Козич, керівники департаментів та управлінь апарату ФПУ Лариса Ровчак, Юрій Андрієвський, Володимир Максимчук, голова ППО ФПУ Марія Гриценко, представники галузевих профспілок та апарату Федерації профспілок України.

 

Нагадаємо, що у ці дні профспілкова сторона продовжує процес обговорення із соціальними партнерами напрямів проекту Генеральної угоди на новий строк.

 

Так, на цьому тижні вже відбулись засідання СРК повноважних представників сторін з ведення колективних переговорів з укладення Генеральної угоди на новий строк, а також засідання тристоронньої Робочої групи профспілок з питань Загальних, заключних положень, соціального діалогу проекту Генеральної угоди на новий строк.

 

Заплановано також провести засідання спільної робочої групи з підготовки розділу проекту Генеральної угоди «З питань оплати праці» та тристоронньої робочої групи з підготовки розділу щодо розвитку економіки і вітчизняного виробництва, зростання продуктивної зайнятості проекту Генеральної угоди на новий строк.

 

  

 

Прес-центр ФПУ

 

ГЕНА1

 

ГЕНА2

 

ГЕНА3

 

ГЕНА4