20240118 220124

Інтернет-портал Ukrainesolidaritycampaign.org (Українська Кампанія Солідарності) опублікував інтерв’ю Голови Федерації профспілок України Григорія Осового: «Full ratification of the European Social Charter is our demand» ("Ратифікація в повному обсязі Європейської соціальної хартії є нашою вимогою").

 

Повномасштабна війна внесла корективи не лише всередині країни. Вона суттєво змінила роботу українських організацій та компаній на міжнародному рівні. Не стала винятком і Федерація профспілок України.

Про це – у інтерв’ю Голови ФПУ Г.Осового.

Детальніше: https://ukrainesolidaritycampaign.org/2024/01/12/full-ratification-of-the-european-social-charter-is-our-demand/

 

Довідково:

Ukrainesolidaritycampaign.org (Українська Кампанія Солідарності) прагне організувати солідарність та надавати інформацію в підтримку українських соціалістів та профспілкових діячів та проводити кампанії в підтримку робітничого класу та демократичних прав, проти імперіалістичної інтервенції та національного шовінізму. Кампанія прагне координувати організації соціалістичного та робітничого руху, які згодні з цими завданнями, незалежно від відмінностей та позицій по іншим питанням.

Базовими завданнями є:

 • підтримка та створення прямих зв’язків між незалежними соціалістами та робітничим рухом в Україні.

• підтримка права українського народу визначати своє майбутнє вільно від зовнішніх втручань з боку російського або західного імперіалізму.

 

Пресцентр ФПУ