УТОС бригада 160224

На ім’я Голови ФПУ Григорія Осового надійшла подяка від голови Харківської обласної організації Профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення Лариси Успенської.

Від спілчан Харківщини вона висловила слова щирої подяки за рішення, прийняте на засіданні Гуманітарного Штабу ФПУ від 27.11.2023 року, яким Харківській обласній організації профспілки працівників ЖКГ, МП, ПОН була надана безповоротна фінансова допомога на відбудову Харківського гуртожитку для незрячих, що належить Всеукраїнській організації інвалідів «Українське товариство сліпих».

«Дякуємо Вам за небайдужість! В цей нелегкий для України час всі разом йдемо до Перемоги!», - зазначено у зверненні до Голови ФПУ.

УТОС кровля 1

Нагадуємо, що Гуманітарний Штаб ФПУ на засіданні 27 листопада 2023 року у відповідь на звернення до штабу Профспілки ЖКГ ухвалив рішення про виділення фіндопомоги на потреби підприємства Об’єднання громадян Харківське учбово-виробниче підприємство №1 Українського товариства сліпих для усунення пошкоджень будинку гуртожитку підприємства, спричинених бомбардуванням російських ворогів.

Пресцентр ФПУ