3342
В електронній версії вийшов черговий, другий у 2024 році, випуск видання "Профспілковий вісник" Закарпатської обласної ради профспілок.
В ньому вміщено інформації пресцентру облпрофради про підсумкову колегію Головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області, членом якої є голова Закарпатської облпрофради Іван Зелінський, чергове засідання Президії обласної ради профспілок, робочу зустріч соціальних партнерів - керівників профспілок і організації роботодавців Закарпаття.
Надруковано також матеріали про нагородження Почесними Грамотами Закарпатської обласної військової адміністрації голів обласних організацій профспілок: працівників державних установ - Діани Гондорчин та охорони здоров'я - Володимира Турка, проведення семінару-навчання голів облорганізацій галузевих профспілок за участю фахівців Пенсійного фонду.
У виданні також висвітлюється діяльність обласних організацій галузевих профспілок і підвідомчих організацій: облорганізації профспілки Закарпатської дирекції АТ "Укрпошта" - про презентацію випуску "Укрпошта" завжди з вами", облорганізації ФСТ "Спартак" - про результати роботи КОДЮСШ "Спартак" у 2023 році, обласної організації ВФСТ "Колос" - про проведення тенісного турніру в Ужгородському районі.
У віснику вміщено консультацію "Призупинення трудового договору".
Сергій Баранчиков
пресцентр Закарпатської облпрофради