1898049 818405864842366 1449638871 n

 

Технічний стан та процес відновлення Будинку профспілок, який згорів 19-21 лютого, на Майдані Незалежності викликає великий інтерес у громадськості.

Профспілки анонсували закінчення відновлення свого будинку до Дня Незалежності 2016 року.

Благодійний фонд «Відродження Будинку профспілок», створений для збору коштів на ліквідацію наслідків пожежі та в подальшому для ремонту, з квітня місяця веде свою роботу із експертами, проектувальниками, підрядниками для зміцнення та підготовки будівлі до відновлення.

За останній тиждень почалась хвиля негативної інформації про технічний стан Будинку профспілок, про його руйнацію та необхідність побудувати комерційний об’єкт на цьому місці.

Також відбулось дві спроби силового захоплення огородженого майданчику навколо Будинку профспілок.

Благодійний фонд, архітектори проекту, будівельники декілька раз зустрілись із громадськістю, провели екскурсію для активістів і журналістів, потім взяли участь у спеціально організованому круглому столі в Українському домі з метою доведення інформації про хід робіт, підстави та заходи із збереження Будинку профспілок.

 

19 грудня 2014 року в 11-30 в прес-центрі «Главкома» (Київ, вул. Шовковична 8/20) відбудеться прес-конференція з метою широкого оприлюднення інформації про хід та результати ліквідації наслідків пожежі в Будинку профспілок, плани, проект, документальні підстави, зміст та заходи профспілок, архітекторів, будівельників та експлуатантів цієї будівлі для успішного завершення проекту «Відродження будинку профспілок».

 

В прес-конференції візьмуть участь:

 

- Василь Андреєв - директор Благодійного фонду "Відродження будинку профспілок"; голова Профспілки працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів України;

- Борис Шуляєв - директор підприємства-підрядника (ТОВ "ФК Буд") по ліквідації наслідків пожежі в Будинку профспілок;

- Артем Білик - к.т.н., доцент, архітектор, експерт із дослідження стану Будинку профспілок після пожежі.

- Володимир Циганенко - директор  Підприємства "Господарське управління ФПУ".

 

Контактний телефон (066)8469728, Василь Андреєв.

 

 

Профспілка працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів України