73332

 

 

Шановні спілчани! 

 

Прийміть вітання з нагоди професійного свята  – Дня енергетика!

Розвиток енергетичної сфери має вирішальний вплив на стан економіки в державі та рівень життя громадян. У непростий для країни час від працівників галузі залежить енергетична безпека України.

Своєю самовідданою, чесною працею енергетики створюють надійний фундамент для функціонування промислових підприємств, транспорту, зв‘язку, розвитку соціальної сфери, дбають про світло та тепло в оселях співвітчизників.

Шановні працівники та ветерани електроенергетичної галузі! Дякуємо вам за вашу сумлінну працю, професіоналізм і прагнення забезпечити енергетичний баланс держави.

Федерація профспілок України й надалі послідовно відстоюватиме права працівників галузі на працю, гідну зарплату, безпечні умови праці.

Бажаємо вам міцного здоров’я, щастя і нових трудових досягнень. Миру, достатку і родинного тепла!

 

Зі святом вас!

 

 

Голова Федерації

професійних спілок України                                                               Григорій Осовий

 

 

 

 

2014 12 DenEnergetika

 

 

 

Шановні працівники електроенергетичної галузі!
Шановні ветерани праці!

 

Успішна робота кожної окремої галузі національної економіки безпосередньо залежить від ефективного функціонування енергетичного сектору.
Завдяки вам, шановні енергетики, працює промисловість, функціонують транспорт і зв’язок, ви створюєте світло і затишок у кожній оселі.

 

Щодня, щогодини ми виконуємо свою професійну справу з повною віддачею всіх своїх знань, вміння, найкращих якостей душі, особливо в цей нелегкий для країни час. Тому професія енергетика є не тільки необхідною, але і дуже почесною.

 

Невтомною працею, талантом і наснагою кількох поколінь створено розвинутий, потужний енергетичний комплекс. Введення в експлуатацію нових енергетичних потужностей, впровадження енергозберігаючих та екологічно безпечних енергосистем переконливо свідчать про високий потенціал енергетичної галузі України.

 

Користуючись нагодою, вітаю Вас з Днем енергетика та наступаючим Новим 2015 роком і Різдвом Христовим!

 

Бажаю Вам нових творчих злетів і здобутків, стабільної частоти в електромережах.
Нехай мудрість та наснага енергетиків і в подальшому примножує могутність нашої незалежної України!

 

Зичу великого людського щастя, добра і достатку Вам і Вашим родинам!

 

 

 

 

Голова ЦК «Укрелектропрофспілки»                                     Сергій Шишов