IMG 9513

 

Виступ заступника Голови ФПУ Сергія Кондрюка на пікеті під Верховною Радою України:

 

-         Шановні друзі!

Почитаємо нашу Конституцію і ми побачимо, що наша країна не є бізнесовою. Вона є соціальною і правовою. Я хотів би знати, скільки разів ви чули з вуст Прем’єр-міністра, або інших можновладців про те, що треба творити соціальну Україну.

Нам постійно говорять, що треба затягувати паски, але вже затягують не паски, а зашморг на шиї звичайних українців. Тих, хто легально працює на благо нашої вітчизни. Ми тричі виходили пікетували КМУ. Я був переконаний, що в чергу стануть всі міністри, починаючи з міністра соціальної політики і завершуючи прем’єр-міністром з проханням дати їм слово і виступити перед вами. Ви їх бачили? На жаль, ні. Ми сьогодні прийшли будучі абсолютно впевненими, що ми прийшли до Верховної Ради, де засідають НАРОДНІ депутати, які нададуть слово представникам громадських об’єднань, якими є профспілки, сказати, що наболіло у людей.

 

IMG 9410

 

 Завдячуючи, що ви сьогодні прийшли сюди, і завдячуючи нашій солідарності було прийнято рішення, що зустріч народних депутатів з нашими представниками відбудеться. Чи маємо ми на цьому заспокоїтись, - ні. Завтра ми маємо вийти потужною акцією і хай нас побачать не тільки керівники фракцій, а і всі народні депутати і зрозуміють, що їм тимчасово народ дав довіру і якщо вони не будуть дослухатись до народу, то вони всі будуть народною люстрацією позбавлені цього права. Ми сподіваємось, що нам вдасться не пустити їх на канікули: вони мають кожного дня творити закони, які потрібні людям.

 

IMG 9526

 

Прес-центр ФПУ