fc6d0d13545ee94542a55359576f94e8

 

Фізкультурно-спортивне товариство "Україна" спільно з Всеукраїнськими комітетами профспілок  з  03 по 06 вересня 2015 року проводить ХХ ювілейну Всеукраїнську міжгалузеву Спартакіаду трудящих промислової сфери та транспорту (м.Коблево Миколаївської області).

 

З цієї нагоди Голова Федерації профспілок України Григорій Осовий надіслав привітання учасникам Спартакіади:

 

 

Шановні учасники Спартакіади!

Дорогі друзі!

 

Від імені Федерації професійних спілок України щиро вітаю вас із XХ Всеукраїнською міжгалузевою Спартакіадою!

Особливі привітання адресуємо колективам фізичної культури і спорту підприємств, організацій та установ промислової сфери і транспорту, які беруть участь у змаганнях, а також представникам профспілок і керівникам підприємств галузей, які підтримали це спортивне свято!

Щиру вдячність висловлюємо Всеукраїнському фізкультурно-спортивному товариству «Україна» за багаторічну, самовіддану роботу, залучення трудівників і членів їх родин до занять фізичною культурою і спортом, пропаганду здорового способу життя та активного відпочинку, організацію ювілейної Спартакіади.       

Одночасно дозвольте привітати представників Міністерства  молоді     та спорту України, Національного Олімпійського Комітету України   за  їх    участь і підтримку ХХ Спартакіади!

Ця спортивна подія об’єднує нас усіх довкола незмінної цінності – людського здоров’я та покликана привернути увагу працюючих до активного здорового способу життя, занять фізичною культурою та спортом. Адже лише  сильні духом і тілом, здорові і мужні особистості можуть з повною віддачею працювати на благо колективу, родини, України.

Під час проведення цих змагань визначиться загальнокомандна першість серед збірних команд підприємств, установ та організацій промислової сфери і транспорту. Тож гідно боріться за авторитет своїх команд і підприємств!

Нехай любов до спорту, гарний настрій та підтримка вболівальників допоможуть вам якнайкраще проявити свої здібності, вміння йти до перемоги та перемагати у чесному «бою».

Бажаю вам мирного неба, міцного здоров’я і сил, успіхів на шляху досягнення достойних результатів у всіх сферах життя і, звичайно, у нинішніх змаганнях!

Нехай переможуть найсильніші!

 

З повагою,

 

Голова Федерації

профспілок України                                                        Г.В. Осовий