minsport 09

З 3 по 6 вересня 2015 року на базі «Парадіз», м. Коблево пройшли фінальні змагання XX ювілейної Всеукраїнської міжгалузевої Спартакіади трудящих промислової сфери та транспорту, яку традиційно спільно провели Фізкультурно-спортивне товариство «Україна» та профспілки.

В її відкритті взяли участь голова Центральної Ради ФСТ «Україна» Микола Ципло та його заступник Наталія Омельчук, заступник голови ФПУ Євген Драп’ятий, голова Профспілки авіабудівників України Ярема Жугаєвич, голова ЦК профспілки працівників вугільної промисловості України Віктор Турманов, заступник голови профспілки авіабудівників України Володимир Тиндік, заступник голови ЦК профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості України Олександр Давиденко, заступник голови ЦР профспілки машинобудівників та приладобудівників України Василь Левченко, заступник голови ЦК профспілки трудящих металургійної та гірничодобувної промисловості України Валерій Гавриленко, представник ЦР профспілки працівників оборонної промисловості України Лілія Гусечко, голова обкому профспілки Херсонтекстиль Олена Макаренко, керівники регіональних профспілкових комітетів, керівники підприємств та організацій та представники команд підприємств галузі.

На параді відкриття учасників Спартакіади привітали: голова ФСТ «Україна» Микола Ципло, заступник голови ФПУ Євген Драп’ятий.

Після вітальних виступів учасникам Спартакіади були також оголошені поздоровчі листи від Голови Федерації профспілок України Григорія Осового, Міністра молоді та спорту України Ігоря Жданова, Президента Національного олімпійського комітету України Сергія Бубки.

Учасники Спартакіади  змагались у волейболі, гирьовому спорті, настільному тенісі, футзалі та шашках.

Призові місця вибороли команди:

Теніс настільний:

1 місце - ЦК профспілки трудящих металургійної та гірничодобувної промисловості України

2 місце - ЦК профспілки авіабудівників України

3 місце - Ради профспілки залізничників і транспортних будівельників України

Шашки:

2 місце - ЦК профспілки авіабудівників України

3 місце - ЦК профспілки працівників хімічних та нафтохімічних галузей промисловості України

Гирьовий спор:

1 місце - ЦК профспілки працівників вугільної промисловості України

2 місце - ЦК профспілки трудящих металургійної та гірничодобувної промисловості України

3 місце - ЦК профспілки авіабудівників України

Волейбол:

1 місце - ЦК профспілки працівників атомної енергетики і промисловості України

2 місце - ЦК профспілки працівників вугільної промисловості України

3 місце - ЦК профспілки авіабудівників України

Футзал:

1 місце - ЦК профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості України

3 місце - ЦК профспілки працівників атомної енергетики і промисловості України

Фінальні змагання міжгалузевої Спартакіади пройшли на високому рівні, адже подібні Спартакіади являються оглядом постановки масової фізкультурно-спортивної роботи у трудових колективах та галузевих профспілках.

Ігор Білоконь,

Управління організаційно-масової роботи  ЦР ФСТ «Україна»