IMG 2875

 

Всесвітній день дій за гідну працю профспілкова молодь відмічала не тільки активною участю в інформаційному пікетуванні Верховної Ради і Кабінету Міністрів, громадських слуханнях, дискусіяї та диспутах, але і яскравими і змістовними флеш-мобами.

Так студенти Академії праці, соціальних відносин і туризму зробили свій флеш-моб перед будівлею Міжнародного центру культури і мистецтв профспілок «Жовтневий», а молодь Федерації ФПУ та її членських організацій – перед учасниками Громадських слухань на тему «Профспілкові ініціативи з новітньої політики оплати праці в контексті євроінтеграції». Тему молоді профспілкові активісти підняли надзвичайно актуальну: ПЕРСПЕКТИВИ МОЛОДІ УКРАЇНИ. А в перфомансі показали, що вимагають гідного майбутнього для молоді саме зараз, а не колись. Якісна освіта, перше робоче місце, відповідна до вимог сьогодення оплата праці, можливість народжувати дітей саме у цій країні, їх виховувати, розвиватися і бути корисним Україні. Тому і не двино, що головне гасло флеш-мобу – «Не допустимо існування втраченного покоління!»

З молодими учасниками акцій поспілкувались Голова СПО обєднань профспілок, Голова ФПУ Григорій Осовий, заступники Голови ФПУ Євген Драпятий та Сергій Українець, представники громадськості.

 

Прес-центр ФПУ

 

 

IMG 2848

 

IMG 2882

 

IMG 2886

 

IMG 2884