пл

 

 

Для проведення виборів представників профспілок до складу української сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС 19 жовтня було створено Ініціативну групу з числа представників репрезентативних всеукраїнських об'єднань профспілок, яка напрацювала Регламент виборів представників профспілок до складу української сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС та прийняла рішення про проведення виборів 3 грудня 2015 року. Текст Регламенту додається.

 

Відповідно до Регламенту організаційно-технічне забезпечення проведення виборів здійснює секретаріат української сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС.

 

 

Запрошуємо всеукраїнські об’єднання профспілок делегувати своїх представників для участі у Зібранні з виборів членів української сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС (УС ПГС) від профспілок, яке відбудеться 3 грудня в  готелі «Турист», зал «Святковий», адреса 02002, вул. Раїси Окіпної, 2,  станція метро «Лівобережна». Початок о 15.00, реєстрація учасників – 14.30-15.00.

 

Відповідно до домовленостей у рамках двосторонньої Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС на Зібранні вибиратимуться ТРИ члени УС ПГС від профспілок.

 

Квота делегування представників профспілок на Зібрання від профоб’єднань: один делегат від кожної всеукраїнської профспілки, яка є членською організацією національного профоб’єднання та його керівник. У випадку зацікавленості кожне профоб’єднання може висунути одного кандидата у члени української сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС. Кандидат повинен бути членом профспілки з досвідом роботи у профспілках. Присутність кандидатів на Зібранні обов’язкова.

 

 

Просимо Вас до 23 листопада 2015 року подати до Секретаріату УС ПГС:

 

          - для участі у Зібранні:

 

  • копію свідоцтва про легалізацію національного профоб'єднання;
  • інформацію про структуру національного профоб’єднання, кількість та назву всеукраїнських профспілок у його складі;
  • список делегатів Зібрання від профоб’єднання, згідно квоти, за формою: прізвище, ім’я, по-батькові, посада делегата, назва всеукраїнської профспілки чи профоб’єднання.

 

- для висунення кандидата:

 

  • рекомендаційний лист від керівника організації, яка має право на висунення кандидатів;
  • короткий опис діяльності організації за рік що пройшов з акцентом на аспекти, що стосуються реалізації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС;
  • заяву кандидата з баченням його внеску, місця та ролі в діяльності Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС.

 

 

Документи відповідно підписуються керівником національного профоб’єднання.

 

Усі документи прохання надсилати Секретаріату УС ПГС на адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Програму Зібрання, список висунутих кандидатур, іншу інформацію буде оприлюднено після завершення процесу реєстрації учасників.