DOD

 

7 квітня з 12.00 до 17.00 Академія праці, соціальних відносин і туризму запрошує майбутніх абітурієнтів на День відкритих дверей!

 

Цього року захід відбудеться у форматі цікавого і пізнавального екскурсійного туру. Під час подорожі Академією гості відвідають наступні екскурсійні станції:

  • станції освіти: презентації спеціальностей, тест на визначення професійного типу особистості
  • творчі станції: майстер-класи, квести, творчі лабораторії
  • станції комфорту: парк, гуртожиток, бібліотека, їдальня
  • консультаційний центр: консультації щодо додаткових можливостей для студентів Академії (міжнародні програми, сервіси «Освіта ПЛЮС») і умов вступу (Приймальна комісія)

 

Усі відвідувачі заходу отримають Знижку 5% на оплату року навчання за будь яким освітньо-кваліфакаційним рівнем і напрямом підготовки, якою можна буде скористатися впродовж п’яти наступних наборів. Абітурієнти 2016 року отримають право на знижку 10%. А великий розіграш призів, що відбудеться о 14.00, визначить власників особливих подарункових сертифікатів на часткову оплату навчання.

____________________

 

Академія праці, соціальних відносин і туризму була створена Федерацією профспілок України у 1993 р. з метою якісної програмно-цільової підготовки спеціалістів у галузі правознавства, ринкових відносин, соціального партнерства, організації праці і управління. Водночас із застосуванням сучасних передових технологій навчання Академія використовує також багаторічний досвід і традиції Вищої школи профспілкового руху.

Академія сьогоднішня — це провідний вищий навчальний заклад України, національний осередок сучасних знань про суспільство та соціальні технології.

 

APSVT1