Які партії обіцяють привести Україну в ЄС?

А4   Партії «Голос», «Європейська солідарність» та «Слуга народу» мають найбільш проєвропейські передвиборчі програми, зорієнтовані на реформи в рамках Угоди про асоціацію. Аутсайдерами євроінтеграційного рейтингу стали «Радикальна партія Олега Ляшка» та «Опозиційна платформа ­– За Життя». Про це говориться в дослідженні передвиборчих програм, яке 16 липня в Українському кризовому медіа-центрі презентували експерти Української сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС та Української національної платформи Форуму громадянського суспільства Східного партнерства..

Забезпечити всім справедливу частку багатств, які ми створюємо

IMG 3862 Сьогодні у Будапешті розпочав свою роботу літній саміт Пан’європейської регіональної ради Міжнародної конфедерації профспілок, до якої входять 89 національних профцентрів, які є членами МКП. ПЄРР активно співпрацює з глобальними профспілковими федераціями на міжнародному рівні і європейськими галузевими федераціями - на рівні Європи. Генеральним секретарем ПЄРР є Генеральний секретар ЄКП.   На саміті виступили віце-президент Міжнародної конфедерації профспілок, Голова Федерації профспілок Україні Григорій Осовий, субрегіональний секретар Інтернаціоналу..

Міжнародна зустріч