ДЕЛЕГАЦІЯ ФПУ БЕРЕ УЧАСТЬ У РЕГІОНАЛЬНОМУ ФОРУМІ З ПИТАНЬ СТАЛОГО РОЗВИТКУ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ ЕКОНОМІЧНОЇ КОМІСІЇ ООН

фото 1   21-22 березня 2019 року у м. Женева (Швейцарія) проходить Регіональний форум з питань сталого розвитку Європейської економічної комісії ООН (ЄЕК ООН). Відповідно до спеціального консультативного статусу ФПУ при ЕКОСОР у цьому важливому міжнародному форумі бере участь делегація Федерації профспілок України у складі представників її членських організацій. У заході також беруть участь понад 800 представників системи ООН, держав-членів та громадянського суспільства з більш ніж 50 країни..

Профспілки – провідники цілей сталого розвитку у глобальному світі

IMG 20190312 222207   З 11 по 13 березня ц.р. у м. Вашингтон (США) проходила зустріч високого рівня керівників національних профцентрів, що входять до Міжнародної Конфедерації профспілок, і Глобальних профспілок з керівництвом Міжнародного валютного Фонду та Світового банку.   Україну на ній представляв заступник Голови ФПУ Олександр Шубін. В ході триденної роботи відбулися фахові дискусії, зустрічі з директором-розпорядником МВФ Крістін Лагард, тимчасово виконуючою обов’язки Президента Світового Банку Кристаліною Георгієвою,..

З ПОЛІВ 63-Ї СЕСІЇ КОМІСІЇ ООН ЗІ СТАНОВИЩА ЖІНОК

IMG 20190312 160640   14-15 березня відбулося обговорення результатів моніторингу здійснення Узгоджених висновків 60-ї сесії Комісії ООН зі становища жінок та шляхи вдосконалення їх подальшого здійснення. В Узгоджених висновках розглядається широке коло елементів, необхідних для забезпечення гендерної рівності, розширення прав і можливостей жінок і дівчат і реалізації їх прав людини в контексті сталого розвитку, і викладається «дорожня карта» здійснення Порядку денного на період до 2030 року з урахуванням..

63-Я СЕСІЯ КОМІСІЇ ООН ЗІ СТАНОВИЩА ЖІНОК ТРИВАЄ

logo 2   У штаб-квартирі ООН у Нью-Йорку продовжує роботу 63-я сесія Комісії ООН зі становища жінок. Там, де жінки беруть участь у політиці і суспільному житті, зростає економіка, зміцнюється стабільність і зростає добробут громадян. Але, незважаючи на неухильний рух до рівноправності, сьогодні багато завоювань у сфері прав жінок сходять нанівець. Про це з тривогою повідомив делегатам Комісії ООН зі становища жінок Генеральний секретар ООН Антоніу Гутерріш,..

РОЗПОЧАЛА РОБОТУ 63-Я СЕСІЯ КОМІСІЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБ’ЄДНАНИХ НАЦІЙ ЗІ СТАНОВИЩА ЖІНОК

фото жінок     11 березня 2019 року у штаб-квартирі ООН у м. Нью-Йорк розпочала роботу 63-я сесія Комісії ООН зі становища жінок.   логотип   «У цьому році сесія Комісії буде присвячена проблемам, з якими стикаються жінки і дівчата у повсякденному житті. Нам потрібні нові глобальні стандарти досягнення гендерної рівності, ми повинні розширити права жінок і дівчат, допомогти їм розкрити свій потенціал», – заявила..

Лист-подяка українським профспілкам

2014008 123   До Голови ФПУ Григорія Осового надійшов лист від Генерального секретаря ЄКП, Генерального секретаря ПЄРР Лука Вісентіні, у якому він висловив глибокий жаль з приводу відміни його участі у візиті місії ЄКП/ПЄРР в Україну 12-14 лютого ц.р. через необхідність підготовки конгресу ЄКП.   Лука Вісентіні зазначив, що керівник місії Йозеф Стредула та виконавчий секретар ПЄРР Антон Леппік доповіли йому після повернення з Києва про результати візиту, і..

УКРАЇНА – ЄС. Григорій Осовий: «Нам разом треба вирішувати дуже багато актуальних питань, зокрема щодо захисту соціально-економічних прав працівників»

А21 Актуальні питання розвитку та підвищення ефективності співробітництва по лінії Україна – ЄС обговорили 18 лютого учасники конференції  «Підсумки виконання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом у 2018 році», під час якої відбулась презентація Звіту про виконання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС у 2018 р. У роботі конференції взяли участь: Іванна Климпуш-Цинцадзе - Віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України, Хюґ Мінгареллі..

Достигнуто соглашение о Европейском органе по вопросам труда

Liina Carr   14 февраля 2019 Сайт ETUC     ЕКП призывает европейские институты безотлагательно одобрить соглашение, достигнутое сегодня между Европейской комиссией, парламентом и Советом относительно Положения о создании Европейского органа по вопросам труда.   Этот орган будет содействовать усилению прав трудящихся путем предоставления помощи национальным властям в применении и обеспечении соблюдения европейского трудового законодательства, а также в борьбе со злоупотреблениями в сфере мобильности рабочей силы, социального обеспечения и откомандировывания работников. Орган..

Міжнародна профспілкова моніторингова місія вивчить ситуацію з правами працівників в Україні

А     У Києві 12–14 лютого перебуває моніторингова місія Європейської конфедерації профспілок (ЄКП) та Панєвропейської регіональної ради Міжнародної конфедерації профспілок (ПЄРР). Серед членів місії - виконавчий секретар PERC Антон Лєппік, голова Чесько-Моравської конференції профспілок Джозеф Стредула та міжнародний секретар цього профцентру Богумил Чап, керівник міжнародного департаменту Загальної конфедерації профспілок П'єр Рене Крістоф Кутаз, міжнародний секретар Національного польського профоб'єднання Солідарність Анджей Адамчік та керівник міжнародного департаменту Конфедерації профспілок..

Київ відвідає Місія Європейської конфедерації профспілок

9902 1 Виходячи з пріоритетів, які стоять перед Європейським Союзом, у Києві 13–14 лютого 2019 року перебуватиме місія Європейської конфедерації профспілок (ЄКП) на чолі з Генеральним секретарем ЄКП Лукою Вісентіні. Серед членів місії – керівники національних профоб’єднань сусідніх держав: Польщі та Чеської Республіки, а також представники профспілок інших країн, де працюють українські мігранти. Метою приїзду місії ЄКП є ознайомлення зі становищем українських працівників, зокрема факторами, які зумовлюють..

Більше статей...

1. ХVIII съезд Всеобщей итальянской конфедерации труда
  2. Про 18-й конгрес Загальної італійської конфедерації праці
  3. ФПУ надіслала лист підтримки та солідарності з акціями протесту проти змін у трудовому кодексі Угорщини
  4. ФПУ – МОП: Підвищувати ефективність співробітництва
  5. ДОСЯГНЕННЯ ФПУ-2018. Співпраця ФПУ з міжнародними профоб’єднаннями
  6. ФПУ вітає з Новим 2019 роком МОП
  7. Підсумки Ради асоціації Україна-ЄС: євроінтеграційний порядок денний на 2019 рік
  8. НОВОРІЧНЕ ВІТАННЯ МКП. Профспілки на передньому краї
  9. 4-й Всемирный конгресс МКП завершился сегодня в Копенгагене переизбранием Шаран Барроу генеральным секретарем профсоюзного движения, в рядах которого насчитывается 207 миллионов человек
  10. Глобальное профсоюзное движение говорит «Добро пожаловать» беженцам!
  11. Международная конфедерация профсоюзов выбрала новый состав исполнительных органов
Архiв
<< < Березень 2019 > >>