norway-flag

 

З 3 по 7 травня цього року в Осло (Норвегія) відбудеться 33-й Конгрес Норвезької конфедерації профспілок. ФПУ надіслала привітання делегатам Конгресу, в якому висловила впевненість у тому, що Конгрес стане новим важливим етапом у вдосконаленні політики соціального партнерства та підвищенні ролі профспілок у житті норвезького суспільства.

 

На запрошення Норвезької конфедерації профспілок у роботі Конгресу візьме участь Голова федерації профспілок України Юрій Кулик.

 

Норвезька конфедерація профспілок – найбільша і найбільш впливовіша організація трудящих у Норвегії. В її рядах нараховується понад 850 000 членів. У Норвегії проживає близько 5 мільйонів осіб.

 

Протягом усієї своєї історії Норвезька конфедерація профспілок підтримує тісні стосунки з Норвезькою робочою партією, яка будує свою діяльність на соціал-демократичних засадах.

 

НКП бере активну участь у міжнародному профспілковому русі через Раду Північних профспілок (NFS), Європейську конфедерацію профспілок (ЄКП) і Міжнародну Конфедерацію профспілок (МКП).

 

 

 

Департамент міжнародної роботи апарату ФПУ