DSC04861 03

17 червня в Женеві розпочав свою роботу триденний спільний українсько-російський профспілковий семінар «Гідна праця як шлях у гідне майбутнє». ФПУ традиційно проводить під час Міжнародної конференції праці семінари з залученням кращих експертів Міжнародного бюро праці. Цього разу перед учасниками семінару виступлять Карі Тапіола, спеціальний радник Генерального директора МБП, Анна Біонді, представник Бюро МБТ по зв’язках з трудящими, Микола Роговский, представник департаменту МБП з питань інтеграції, Олександр Єгоров,Оксана Вольфсон, представники департаменту МБП з норм, Ангеліка Мюллер, представник департаменту з соціального діалогу та інші. Семінар відкрили Голова ФНПР Михайло Шмаков та керівник департаменту міжнародної роботи апарату ФПУ Василь Шилов. Учасники семінару також взяли участь у панельній дискусії високого рівня «Відновити впевненість: робочі місця, зростання та соціальний прогрес» на пленарному засіданні. Вони також вислухали виступ заступника Міністра соціальної політики України Лідії Дроздової на конференції. Ввечері наші профспілковці запрошенні на прийом, який даватиме професор Нідаі Катаміне, міністр праці Хашимітського Королівства Йорданії, Президент 102 –ї сесії Міжнародної конференції праці.

Департамент міжнародної роботи апарату ФПУ

DSC04850 03