wcms 340086

 

Шановні колеги!

Відповідь на пандемію Covid-19 продемонструвала найбільший акт глобальної солідарності, який коли-небудь бачив світ, коли ми разом діяли, щоб стримати поширення вірусу.

І хоча ми всі погоджуємось, що подолання медичної кризи є найпершим пріоритетом, її соціальні та економічні наслідки є і будуть вкрай серйозними у вже й так проблемному світі.

МКП звертається до вас підтримкою у Глобальний день дій 24 червня #CEPOW «Зробимо наші робочі місця стабільними та стійкими до змін клімату».

Ще до того, як пандемія поширилася з континенту на континент, ми зіткнулися з низкою криз, що наклалися одна на одну, і надзвичайна ситуація з кліматом, як і раніше, вимагає і вимагатиме дій для врятування людського роду від вимирання.

Ці дії починаються з нас. У червні минулого року працівники понад 23 країн, від Сомалі до Нової Зеландії, взяли участь у першому дні дій «Зробимо наші робочі місця стійкими до змін клімату».

У цьому році, як ми знаємо, серйозну стурбованість у людей викликають питання робочих місць та зайнятості. Саме тому нам потрібно говорити і про клімат, і про зайнятість.

Ми знаємо, що світ не може просто повернутися до ведення бізнесу в той спосіб, як було раніше. Програми відновлення повинні забезпечити справедливе соціальне майбутнє, а також плани, щоб зробити наші робочі місця стабільними та стійкими до змін клімату.

Ви можете приєднатися до нас, взявши участь у найбільшому глобальному обговоренні нашого майбутнє з вашим роботодавцем, малим бізнесом, який ви підтримуєте, місцевими та національними органами влади. Ви можете взяти участь віртуально або особисто.

Давайте підготуємося до 24 червня: підпишіться на отримання пакету матеріалів кампанії.

Працівники у всьому світі запрошують своїх роботодавців приєднатися до обговорення планів підвищення потенціалу протидії та стійкості бізнесу – а це питання безпеки, збереження робочих місць, зменшення викидів та безпечного шляху в майбутнє.

Таке лідерство необхідне від кожного з нас.

З солідарним вітанням

Шаран Барроу

Генеральний секретар МКП

P.S. Прогляньте відео «Віруси та зміна клімату не знають кордонів» та поділіться ним зі своїми друзями.

Департамент міжнародних зав’язків ФПУ