EUg61EdXYAEk9aY

У тексті документу йдеться про те, що "Європа переживає найбільшу рецесію з 1930-х років після найгіршої пандемії за останні сто років.

ЄКП висловлює співчуття родинам, колегам та друзям людей, які загинули від COVID-19. Ми віддаємо шану всім працівникам, які доглядали та надавали допомогу інфікованим, забезпечували важливе виробництво, постачання товарів та послуг системам охорони здоров’я та населенню. Ми висловлюємо солідарність та підтримку всім інфікованим людям; працівникам, які втратили свою роботу або були тимчасово відсторонені від роботи, та їхнім сім'ям.

Пандемія та карантинні заходи вже призвели до жахливих наслідків у вигляді економічної рецесії, масового безробіття, погіршення умов праці та прав, зростання нерівності та соціального відчуження. Понад 40 мільйонів працівників в ЄС були вимушені перейти на скорочений час роботи з компенсацією доходу або вдатися до інших форм захисту зайнятості. Понад 10 мільйонів працівників були звільнені та поповнили лави безробітних, і це не враховуючи усіх нестандартних, самозайнятих, нестабільних та незадекларованих працівників, які не отримали жодного доступу до захисних заходів".

Переклад документу додається

Резолюція прийнята

на позачерговому засіданні Виконавчого комітету 9 червня 2020 року

Переклад -

Департамент міжнародних зав’язків ФПУ