IMG 2160


Як повідомив заст. голови ФПУ, делегат на Конференції від працівників України Василь Андреєв, за запитом української делегації, проведено зустріч з Головою групи трудящих МОП Кателін Пеш'є та секретарем цієї групи від МКП Ярун Бірнертом.

Під час зустрічі задекларовано підтримку групи трудящих в питанні переведення офісу МОП із москви в іншу країну, надання допомоги щодо реформування  соціального, пенсійного та трудового законодавства.

Очильниця Групи трудящих заявила про єдність із трудівниками та всіма громадянами України в їхній боротьбі за демократію і свободу, а також запевнила, що робота, яка вже почалась, щодо допомоги в проведенні соціально орієнтованих реформ від МОП, буде надаватись за запитами України.

Під час війни Уряд України проходить важкий період в історії країни, тому необхідно довести працівникам, яких закликають працювати в складних умовах із додатковим ризиком для життя і здоров'я, обстрілами та розмінуванням, прихильність до встановлення збалансованого ринку праці, де права всіх поважаються та набувають змісту.

Пресцентр ФПУ