P1060891

 

28 – 29 березня 2013 року відбувся тренінг-семінар «Працевлаштування молодих спеціалістів. Самопрезентація випускника на ринку праці», організований Центральним комітетом Профспілки працівників АПК. Відкрив роботу семінару Сопелкін Ігор Сергійович - Голова Профспілки працівників АПК.  

            Основною метою даного заходу було навчання молодих лідерів Молодіжної Ради Профспілки працівників АПК України та Об’єднаної Ради студентського самоврядування вищих навчальних закладів Мінагрополітики методам пошуку роботи на ринку праці, самопрезентації, задля подальшого успішного працевлаштування після закінчення навчального закладу.

В роботі семінару взяли участь представники Міністерства освіти і науки України (Богиніч Ольга Любомирівна), ДУ «Науково-методичний центр інформаційно-аналітичного забезпечення діяльності ВНЗ «Агроосвіта» (Синявська Ірина Максимівна),  проректори з науково-педагогічної та навчальної роботи та начальники відділів з питань працевлаштування вищих навчальних закладів Мінагрополітики України, Київського міського центру зайнятості (М’якота І.М.), заступник начальника Управління освіти і науки Миколаївської обласної державної адміністрації (Каськова Г.Л.).

На семінарі були представлені наступні презентації:

1. Державна політика щодо молодіжної зайнятості в Україні.

2. Аграрна освіта на ринку праці України.

3. Досвід Вінницького національного університету у сприянні працевлаштуванню випускників навчального закладу.

         В рамках семінару М’якота Інна Миколаївна для всіх присутніх провела майстер-клас з пошуку роботи на ринку праці.

Велику зацікавленість викликав у молоді тренінг «Самопрезентація на ринку праці», який провела Каськова Ганна Леонідівна.

Кожен учасник, який був задіяний в тренінгу, мав можливість розвинути в собі якості, які потім можливо використовувати щоденно при прийняті управлінських рішень в професійній та профспілковій роботі.

         Протягом проведення навчання молодь також поглибила свої знання з правових питань працевлаштування.

В рамках семінару Дідурик Людмила Іванівна – адвокат Профспілки працівників АПК провела тренінг «Правові аспекти працевлаштування спеціалістів» та надала фахову консультацію з багатьох питань.

         Підводячи підсумки семінару, молодь Профспілки працівників АПК зазначила, що їх тематика дуже актуальна та важлива в сучасних умовах, її слід продовжувати на наступних засіданнях Молодіжної Ради.

 

 

Профспілка працівників агропромислового комплексу України

 

 

P1060840

 

P1060883

 

P1060887

 

P1060889