МОЛОДЬ

 

Молодіжна рада Федерації профспілок України виступає проти будь-яких військових, силових чи насильницьких дій для вирішення вкрай складної суспільно-політичної кризи, яка протягом трьох місяців триває в Україні.

 

Профспілкова молодь відверто та рішуче заявляє, що вона проти введення та розташування російських військ на території України, незалежно від того, якими мотивами обґрунтовується їх присутність у будь-якому місці на території нашої держави.

 

Ми висловлюємо стурбованість і тривогу членів профспілок всіх галузей в Україні і наголошуємо на тому, що розпочати військові дії буде легко, а зупинити – майже не можливо, як і компенсувати втрати життя та здоров’я постраждалих.

Життя кожного громадянина України, незалежно від його політичних поглядів, національної приналежності, місця проживання, професії безцінне.

 

Профспілки упевнені, що люди, які вийшли на протести, не за війну стояли і стоять на майданах. Члени профспілок, як і інші громадяни спільно виходять на вулиці проти корупції, свавілля та насильства щодо простих громадян, домагаються, щоб їх почули, поважали їх погляди та вибір і рахувалися з ним.

 

Профспілкова молодь України закликає всі політичні сили до суспільного діалогу та порозуміння, відвернення загрози воєнного конфлікту.

 

Закликаємо до будівництва єдиної, неділимої, оновленої та процвітаючої України!

 

Виконком Молодіжної ради ФПУ

06 березня 2014 року