P1210281

 

 

Про це йшлося на триденному тренінгу, що відбувався з 27 по 29 жовтня в м.Луцьку в рамках українсько-данського проекту.

Модератори семінару-тренінгу Олександр Сизюк, Жанна Пудлік та Ірина Мартинюк – молоді волинські профспілковці, що були учасниками попередніх семінарів українсько-данського проекту.

Аудиторія – лідери студентських профспілкових організацій, молоді виробничники, працівники державних служб, які хочуть реалізувати себе через профспілковий рух.

На   відкритті  семінару  були  присутні  члени керівного комітету проекту – Г.В.Осовий – голова ФПУ, В.П.Дубіль – голова Дніпропетровського профоб’єднання, Йонас Деватьєр – керівник проекту від Данської профспілки ЗF, В.М.Шевченко – член керівництва комітету. В роботі семінару також взяла участь голова Волинської ФПО Іванна Дубинка-Філозоф.

Весь тренінг був проведений під символом «Наша профспілка модна, цікава, брендова» і поділений на 3 майданчики – молодіжна зайнятість, замотивованість у членстві і відкритість (піарність)  профруху.

Ідей в кожного учасника  тренінгу – безліч: як залучити до профчленства, як  замотивувати  молодь профспілками, як використати досвід профспілок для кар’єрного зросту. Незвичними були і форми – дискусії, мозкові штурми, методичні посиденьки.

Три дні проминули, як мить і навіть деякі організаційні проблеми не були ознакою недосконалості тренерів, а недостатньою підготовкою аудиторії до відкритих дискусій. Але нічого, навчимося!

 

 

Навчально-методичний центр профспілок Волинської області

 

 

P1210287

 

P1210291

 

P1210296