На БЦ ТЕЦ

 

У м. Біла Церква Київської області на базі Приватного Акціонерного Товариства "БІЛОЦЕРКІВСЬКА ТЕПЛОЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛЬ" відбулося виїзне засідання Президії Київського обкому Укрелектропрофспілки, на якому обговорювалося питання «Про стан додержання законодавства про охорону праці на підприємствах електроенергетики та завдання профспілкових організацій щодо забезпечення реалізації права працівників на належні, безпечні і здорові умови праці».

 

У роботі Президії взяли участь уповноважені представники профспілки з питань охорони праці та спеціалісти з охорони праці ПРАТ «БІЛОЦЕРКІВСЬКА ТЕЦ».

Профспілкові активісти мали можливість безпосередньо на місці ознайомитися з роботою одного з провідних виробників та постачальників електроенергії у м. Біла Церква.

Учасники засідання обмінялися досвідом та думками з питань практичного контролю за виконанням на підприємствах положень законодавства про охорону праці, зокрема щодо зобов’язань адміністрації по створенню безпечних і нешкідливих умов праці, забезпечення дотримання зазначених вимог законодавства працівниками, які безпосередньо виконують такі роботи, порядку та особливостей застосування заходів впливу у разі виявлення порушень.

Відбулася цікава розмова про найбільш ефективні методи та форми реалізації повноважень профспілок під час здійснення громадського контролю за додержанням законодавства про охорону праці, створенням належних виробничих та санітарно-побутових умов на підприємствах, забезпеченням працівників спецодягом, спецвзуттям, іншими засобами індивідуального та колективного захисту.

Також на цьому засіданні Президії Київського обкому Укрелектропрофспілки були підведені підсумки дитячого оздоровлення влітку
2016 р., визначені заходи з організації і проведення Київської обласної Спартакіади працівників енергетики та електротехнічної промисловості, яка має відбутися
4 листопада ц.р. у м. Вишгороді, розглянуті інші поточні питання діяльності Київської обласної організації Укрелектропрофспілки.

По завершенню засідання Президії його учасники відвідали ландшафтний парк у с. Буки Сквирського району.

 

На БЦ ТЕЦ.jpg 2

 

Укрелектропрофспілка