Співпраця буде посилюватись

IMG 20180515 124349   Сьогодні в Академії праці, соціальних відносин і туризму відбулось розширене засідання вченої ради, на якій розглянуто питання про співпрацю АПСВТ і ФПУ. З нагоди 25-річчя від дня заснування Академії представники трудового колективу АПСВТ отримали нагороди ФПУ.   У засіданні взяв участь та виступив Голова ФПУ Григорій Осовий. Він наголосив на унікальності Академії як навчального закладу, що готує фахівців у сфері праці і соціально-трудових відносин, адже саме..

Наближаються літні канікули – час оздоровлювати дітей

IMG 6336   Одним із важливих мотиваційних чинників профспілкового членства є надання профкомами соціальних послуг з оздоровлення дітей членів профспілок, які працюють на підприємствах, в установах, організаціях України.            Однак, в останні роки ця робота ускладнилась через скасування витрат на дитяче оздоровлення Фондом соціального страхування, зростання податків та зборів на землю, нерухоме майно, високу вартість комунальних послуг, енергоносіїв і продуктів харчування. Великих затрат вимагають нині і заходи із..

Щодо порядку використання коштів роботодавця на культурно-масову, фізкультурну та оздоровчу роботу

IMG 20180420 101344 До Федерації профспілок України останнім часом почастішали запити щодо роз’яснень порядку перерахування профспілковим організаціям підприємств коштів роботодавця на культурно-масову, фізкультурну та оздоровчу роботу. Найбільш актуальними серед них були такі питання. З якого фонду оплати праці перераховувати ці кошти профспілковій організації: із загального фонду оплати праці усіх працівників підприємства чи тільки членів профспілки? Як мають використовуватися ці кошти: на потребу усіх працівників чи тільки для..

Представник ФПУ у Верховній Раді України Сергій Каплін виступив з трибуни Ради ФПУ

29664918 1915785475160114 751567959339014352 o   Звіт Представника Федерації профспілок України у Верховній Раді України народного депутата України Сергія Капліна, проголошений на IV-му засіданні Ради ФПУ 29 березня 2018 р.   Текст Звіту додається   29662398 1915785841826744 5293295425421320223 o   Прес-центр ФПУ

Урочисте вручення Свідоцтв НАДУ

Изображение 360   28 лютого по завершенні семінару щодо стратегічних пріоритетів розвитку України в контексті євроінтеграції слухачі, якими стали голови всеукраїнських профспілок та територіальних профоб’єднань України – члени Президії ФПУ, отримали Свідоцтва.   Інститут підвищення кваліфікації керівних кадрів Національної академії державного управління   при   Президентові   України на реалізацію Меморандуму про співробітництво між НАДУ і ФПУ запропонував програму короткострокового навчання за стандартами ECTS, під час якого у режимі дискусій розглянуто: - проблеми..

Опрацьовуються проекти Постанов Ради ФПУ

Изображение 083    Постійна комісія Ради ФПУ з питань організаційної роботи та розвитку профспілкового руху провела своє засідання 15 лютого, обговоривши заходи з реалізації розділу «Сильні профспілки - ефективний захист» Стратегії діяльності ФПУ на 2016 - 2021 рр. «Європейський вибір» та проект постанови Ради ФПУ «Про виконання рішень VII З'їзду ФПУ щодо організаційного зміцнення ФПУ та її членських організацій».   Головував на засідання Василь Дудник – голова постійної Комісії,..

Нарада з організаційних питань діяльності ФПУ

НАР  30 січня учасники наради керівників всеукраїнських профспілок, територіальних профоб’єднань м. Києва та Київської області обговорили низку робочих питань щодо підготовки до ІV-го засідання Ради ФПУ, діяльності профспілкової сторони у Фонді соціального страхування, навчання профспілкових лідерів та ін.  З інформацією з підготовки до чергового засідання Ради ФПУ виступив Голова ФПУ Григорій Осовий. Він також проінформував присутніх про результати зустрічі Першого віце-премєр-міністра – міністра економічного розвитку і..

ВІДБУЛОСЯ ОФІЦІЙНЕ ЗАВЕРШЕННЯ ДАНСЬКО-УКРАЇНСЬКОГО ПРОЕКТУ

DSC08340   25 січня 2017 року у м. Києві відбулося підсумкове засідання Керівного комітету дансько-українського проекту «Посилення внеску профспілок у забезпечення гідної праці, захисту прав працівників та демократизацію в Україні», що реалізовувався ФПУ у співпраці з Об’єднаною федерацією робітників Данії – 3F протягом квітня 2015 – грудня 2017 рр. Під головуванням Григорія Осового, Голови ФПУ у засіданні взяли участь члени Керівного комітету Віталій Дубіль, голова Дніпропетровського обласного об’єднання..

Григорій Осовий вручив профспілкові нагороди

РОВ 25 січня в рамках відзначення 60-річчя Міжнародного центру культури і мистецтв профспілок України відбулись збори трудового колективу МЦКМ. У зібранні взяв участь Голова ФПУ Гигорій Осовий.   У своєму привітанні він зазначив, що багаторічну сумлінну працю трудового колективу МЦКМ важко переоцінити. Адже усі працівники своєю самовідданою працею, любов’ю та повагою до Центру роблять значний внесок у розвиток українського мистецтва. З нагоди ювілею Григорій Осовий вручив профспілкові нагороди..

Спартакіада профспілок - 2017

1   17 грудня 2017 року на базі Центру фізичного виховання та спорту Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» у м. Києві проходила Спартакіада між спортивними командами апарату Федерації професійних спілок України, апарату ПрАТ «Укрпрофтур», працівників ДП «Готельний комплекс «Турист» та профкому ДП «Готельний комплекс «Турист».   До плану заходів Спартакіади було включено наступні змагання: - естафета; - турнір з футболу; - турнір з шашок; - турнір з..
Архiв
<< < Травень 2018 > >>