СЕМІНАР. Профспілковим кадрам в сфері фінансової діяльності - кращі знання і досвід

БУХ Актуальні питання фінансової діяльності профспілкових організацій і профоб'єднань обговорили учасники дводенного семінару «Облік доходів и витрат профспілкових організацій. Практичні аспекти господарської діяльності оподаткування підприємств майнового комплексу», який проходив 11 - 12 грудня у столичному готелі «Турист». Учасники семінару за два дні інтенсивного, якісного і корисного навчання отримали широкий спектр знань, який зможуть ефективно і на сучасній основі використовувати в своїй діяльності. Перед представниками фінансових служб всеукраїнських..

Про VІ з’їзд Профспілки працівників зв’язку України

24174192 1987402578197095 8407797865085128150 n      30 листопада 2017 року відбувся VІ з’їзд Профспілки працівників зв’язку України, у роботі якого взяв участь Голова СПО об'єднань профспілок, Голова ФПУ Григорій Осовий.   Делегати з’їзду заслухали  звіт Центрального комітету Профспілки за попередній  5-річний термін, затвердили напрями діяльності на наступний період. З’їзд сформував також керівні органи Профспілки, обрав її головою  Стародуба Миколу Михайловича.    Усі ці роки Профспілка послідовно захищає трудові, соціально-економічні права..

ФПУ намічено план подальших дій

Изображение 113   16 листопада у ФПУ відбулось засідання робочої групи з підготовки вимог до Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України та координації роботи з підготовки і проведення Всеукраїнської профспілкової акції на захист конституційних та соціально-економічних інтересів працівників.   До складу групи входять Голова ФПУ Григорій Осовий, його заступники, керівники всеукраїнських профспілок та профоб’єднань. Під час наради йшлося про те, що у зв'язку з проведенням зустрічі представників профспілок з..

Привітання

IMG 8250 1   Федерація професійних спілок України вітає з переобранням на посаду Голови Професійної спілки працівників газових господарств України Копанічука Сергія Івановича!   Зичимо плідної роботи на захист членів профспілок.   ФПУ

Зустріч учасників молодіжної органайзингової академії

22154411 1947383948606966 3278962225345602715 n     2 – 4 жовтня у м. Братислава (Словаччина) відбулася інформаційна зустріч учасників Молодіжної академії органайзингу різних років. Зустріч організована Пан’європейською регіональною радою (PERC) Міжнародної конфедерації профспілок за підтримки фонду ім. Фрідріха Еберта. Участь у зустрічі взяли профспілкові активісти з: України, Молдови, Грузії, Чорногорії, Словенії, Литви, Вірменії, Чехії та Росії. ФПУ представляв головний спеціаліст департаменту профспілкового руху та зв’язків з громадськими організаціями Володимир Харченко. З вступним..

Щоб пам’ятали

4   4 жовтня 2017 року виповнилося б 78 років колишньому співробітнику апарату ФПУ  ФАРІОНУ Івану Єлисейовичу, який навесні цього року пішов з життя після тривалої хвороби.   Він був людиною неперевершених моральних якостей: надзвичайно порядною, інтелігентною, добросовісним працівником, який  усі свої знання, досвід, відмінне володіння і любов до рідної мови застосовував у повсякденній роботі на захист трудових, соціально-економічних прав та інтересів людини праці. Доброта і скромність Івана Єлисейовича вражали..

Відбулося засідання Науково-методичної ради Федерації професійних спілок України

P9041841   5 вересня поточного року відбулося засідання Науково-методичної ради Федерації професійних спілок України під головуванням Віталія Дубіля, голови Науково-методичної ради ФПУ, голови Дніпропетровського об’єднання профспілок.   На засіданні зокрема розглянуто питання про підсумки навчання профспілкових працівників та активістів у 2016/2017 навчальному році та завдання на 2017/2018 навчальний рік; про відзначення 30-ти річчя діяльності Підприємства «Навчально-методичний центр» Федерації профспілкових організацій Чернігівської області; про заходи з реалізації Меморандуму про співпрацю..

Про VІІІ звітно-виборну конференцію Ради профспілок Івано-Франківської області

БАСЮК    21 червня 2017 року відбулася VІІІ звітно-виборна конференція Ради профспілок Івано-Франківської області. Головою Профоб’єднання обрано Басюка Ігоря Євгенійовича.  Будуючи свою діяльність на засадах соціального діалогу, вимогливості і партнерства, профоб’єднання відіграє важливу роль у поліпшенні еконо­мічного стану трудових колективів, збереженні та розвитку соціальної сфери, забезпеченні гідної оплати та умов праці.   Пройдений від попередньої конференції  шлях був непростим, насиченим життєво важливими для  профоб’єднання  подіями. Та попри..

Відбулося Восьме Засідання Керівного комітету дансько-українського проекту

04     У головному офісі ФПУ у режимі Скайп-конференції відбулося 8 Засідання Керівного комітету дансько-українського проекту. Засідання вели Григорій Осовий та Віталій Дубіль. Під час зустрічі керівник Проекту Валентина Шевченко презентувала звіт з його реалізації за період з квітня 2016 – квітень 2017 рр. У ході презентації було наголошено на тому, що завдяки проведеним у рамках проекту семінарам за участі українських викладачів вдалося підготувати команду профспілкових тренерів..

Молодіжне навчання з питань органайзингу

received 1770497709643602     З 15 по 18 травня в м. Загребі (Хорватія) відбулося навчання у молодіжній академії органайзингу. Навчання було організоване Загальноєвропейською регіональною радою (PERC) Міжнародної конфедерації профспілок за підтримки фонду ім. Фрідріха Еберта. У роботі академії взяли участь 18 профспілкових активістів з різних країн, а саме: України, Молдови, Грузії, Болгарії, Чехії, Литви, Албанії, Македонії, Хорватії, Чорногорії, Казахстану та Словенії. Від українських профспілок були присутні голова профспілки виробничників..
Архiв
<< < Грудень 2017 > >>