IMG 5747

2-3 березня 2017 року у Навчально-методичному центрі профспілок Чернігівської обл. відбулася III Національна конференція: «Стан та перспективи розвитку соціального діалогу на регіональному та місцевому рівнях».

У конференції в рамках реалізації дансько-українського проекту взяли участь Голова ФПУ Григорій Осовий, Державний секретар Міністерства соціальної політики України Віктор Іванкевич, представник Данської профспілки 3F Йонас Девантьєр, керівники членських організацій ФПУ, учасники проекту та соціальні партнери.

Під час першого пленарного засідання Віктор Іванкевич презентував результати дослідження відповідно до теми конференції.

Свої бачення та напрацювання з питань розвитку соціального діалогу учасники мали змогу висловити під час роботи у секціях за наступними напрямами:

-              «Соціальний діалог у виробничій сфері та сфері послуг»;

-                       «Соціальний діалог у бюджетній сфері»;

-              «Соціальний діалог на територіальному рівні»;

-                        «Соціальний діалог на підприємстві»;

-       «Соціальний діалог з корпораціями та компаніями».

Наступного дня на другому пленарному засіданні модератори секцій представили власні доробки та пропозиції до проекту Резолюції конференції, яка буде надіслана соціальним партнерам та всім членським організаціям ФПУ.

Окрема вдячність колективу Навчально-методичного центру профспілок Чернігівської області за гостинність, теплий прийом і створення бездоганних умов для плідної роботи.

Адже актуальна тема конференції та жвава дискусія в ході роботи секцій та пленарних засідань ще раз засвідчили надзвичайну важливість та перспективність цього напряму профспілкової діяльності на всіх рівнях профспілкових структур – від первинки до ФПУ.

Дансько-український проект

IMG 5624