НАР

 

 30 січня учасники наради керівників всеукраїнських профспілок, територіальних профоб’єднань м. Києва та Київської області обговорили низку робочих питань щодо підготовки до ІV-го засідання Ради ФПУ, діяльності профспілкової сторони у Фонді соціального страхування, навчання профспілкових лідерів та ін.

 

 З інформацією з підготовки до чергового засідання Ради ФПУ виступив Голова ФПУ Григорій Осовий. Він також проінформував присутніх про результати зустрічі Першого віце-премєр-міністра – міністра економічного розвитку і торгівлі України Степана Кубіва з представниками майнового комплексу профспілок з актуальних питань управління об’єктами профспілкової власності.

 

Про поточну ситуацію у Фонді соціального страхування України, плани на 2018 рік поінформував голова правління Фонду, заступник Голови ФПУ Володимир Саєнко.

 

Про перспективи навчання керівників всеукраїнських профспілок та територіальних профоб’єднань на базі Національної академії державного управління при Президентові України розповіла керівник Департаменту профспілкового руху та зв’язків з громадськими організаціями апарату ФПУ Лариса Ровчак.

 

Змістовною була також інформація «Про стан відбудови Будинку профспілок на майдані Незалежності та вироблення пропозицій щодо розміщення у ньому», яку надав директор Господарського управління ФПУ Володимир Циганенко.

 

Прес-центр ФПУ

 

НАР1

 

НАР2

 

НАР3

 

НАР4

 

НАР5

 

НАР6