slide 20140528 555

За підсумками урядової селекторної наради щодо стану підготовки до оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2014 року, яка відбулась 20 травня ц.р., міністр соціальної політики України Людмила Денісова надіслала листа до Прем’єр-міністра України з проханням дати відповідні доручення центральним органам виконавчої влади з метою вирішення проблем, що виникають під час підготовки та проведення оздоровчої кампанії.

Нагадаємо, що у селекторі взяв участь заступник Голови Федерації профспілок України   Євген Драп’ятий, представники профспілкових об’єднань у регіонах, а також фахівці Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.

За підсумками наради було запропоновано керівникам областей розглянути можливість збільшення кількості оздоровлених дітей у пришкільних таборах, створюючи дітям необхідні умови для відпочинку.

У відповідь на звернення міністра Арсеній Яценюк надав відповідні доручення та просив інформувати про їх виконання профспілки (додається).

Інформаційно-аналітична довідка про стан підготовки до оздоровлення та відпочинку дітей у 2014 р. (додається).

ІАЦ